GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

FAZ: Ο Βαρουφάκης επιμένει σε αναδιάρθρωση του χρέους

«Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ψάχνει και προτείνει λύση για το αδιέξοδο της κρίσης μέσα από την ελάφρυνση του χρέους» γράφει σε δημοσίευμά...

FAZ: Ο Βαρουφάκης επιμένει σε αναδιάρθρωση του χρέους

«Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ψάχνει και προτείνει λύση για το αδιέξοδο της κρίσης μέσα από την ελάφρυνση του χρέους» γράφει σε δημοσίευμά της η γερμανική FAZ, που στο πρωτοσέλιδό της έχει τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η εφημερίδα αναδημοσιεύει τη συνέντευξη του έλληνα υπουργού Οικονομικών στη «Bild», υπογραμμίζοντας ότι ο Βαρουφάκης προτρέπει τους ευρωπαίους για λύση μέσα από αναδιάρθρωση του χρέους.

Το κείμενο επισημαίνει ότι ο κ. Βαρουφάκης δεν επιθυμεί η Ελλάδα να αποχωρήσει από το ευρώ, ωστόσο υπογραμμίζει τις δηλώσεις του ότι «δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς κανένα ενδεχόμενο».

Η FAZ κατά τη διάρκεια της ανάλυσης όλων όσων έχει σχολιάσει ο Γιάνης Βαρουφάκης στην γερμανική «Bild», τονίζει στο δημοσίευμα ότι η χώρα μας είναι ένα βήμα πριν από την χρεοκοπία. 

Η εθνική χρεοκοπία αναφέρεται τουλάχιστον τέσσερις φορές μέσα στο δημοσίευμα, σχολιάζοντας στο τέλος του κειμένου ότι ο χρόνος για την Ελλάδα τελειώνει. 

Ο κ. Βαρουφάκης ζήτησε για μία ακόμη φορά να γίνει μία αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, καθώς «μόνο έτσι θα μπορέσει να διασφαλιστεί η πληρωμή ενός τόσο σημαντικού χρέους», όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση