GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραχήλ Μακρή: GAME HAS JUST BEGUN

Rachel Makri Ο Αλέξης Τσίπρας τίμησε τις προσδοκίες όλων μας. Τίμησε την λαική εντολή για αξιοπρεπή διαπραγμάτευση με τους δανειστές γι...

Rachel Makri

Ο Αλέξης Τσίπρας τίμησε τις προσδοκίες όλων μας. Τίμησε την λαική εντολή για αξιοπρεπή διαπραγμάτευση με τους δανειστές για πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης.
Για πέντε μήνες διαπραγματεύτηκε το μέλλον των παιδιών μας και μας απέδωσε πίσω την χαμένη αξιοπρέπεια.
Αξιοπρέπεια που μας είχαν στερήσει όσοι μας χαρακτήριζαν λαό διεφθαρμένων ενώ δεχόταν να τους χτυπούν στο κεφάλι με την εφημερίδα.
Πέντε μήνες έγιναν θετικά βήματα νομοθέτησης για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια. Για πρώτη φορά αναλήφθηκαν κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες σοβαρότατες για το μέλλον της χώρας όπως η επιτροπή αλήθειας για το δημόσιο χρέος.
Για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός στράφηκε όχι στη στήριξη των καναλιών που λάμβαναν μαθήματα από το ΔΝΤ, αλλά στον ελληνικό λαό και είχε την παρρησία να ζητήσει την γνώμη του.
Χαίρομαι που διαψεύστηκαν όλοι όσοι έσπειραν ψευδείς ειδήσεις ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα παραβιαστεί από την κυβέρνηση και πιο πολύ που για μια ακόμα φορά αποδείξαμε με έργα οτι εννοούμε τα λόγια μας.
Σε αντίθεση με αυτούς που ακόμα και την ύστατη ώρα υποστήριζαν τους ξένους για να μην φανεί η ανικανότητα και υποχωρητικότητα των κυβερνήσεων που προηγήθηκαν.
GAME IS NOT OVER.
GAME HAS JUST BEGUN

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση