GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Ζωή ξαναχτυπά: «Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής καταδυνάστευσαν τον λαό ως νέες ερπύστριες»

Νέα επίθεση έκανε στα Μέσα Ενημέρωσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου του Σκάι, την οποία θεώρησε υποβολιμαία και ...

Νέα επίθεση έκανε στα Μέσα Ενημέρωσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου του Σκάι, την οποία θεώρησε υποβολιμαία και στοχευμένη.
«Παρακολουθούμε με φρίκη, πολλές φορές, τι μεταδίδει ο σταθμός σας», είπε στον εμβρόντητο δημοσιογράφο.«Προσπαθεί να δημιουργήσει σύγχυση και να προκαλέσει τρόμο».
Και δεν έμεινε εκεί. Έσπευσε να γενικεύσει και να μιλήσει για «Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής, τα οποία καταδυνάστευσαν τον λαό ως νέες ερπύστριες».Συνέδεσε, μάλιστα, την καταγγελία της με τα όσα είπε ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤΠαναγιώτης Ρουμελιώτης.
«Να μάθουμε ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που αναπαρήγαγαν τις θέσεις του μνημονίου, επειδή συμμετείχαν στα σεμινάρια του ΔΝΤ», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση