GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H κόρη του Κρις Χέμσγουορθ είχε βασιλικές συναντήσεις

Μπορεί το Polo να ήταν ο λόγος που συγκεντρώθηκαν όλοι στην κεντρική εκδήλωση του Audi Polo Challenge στο Λονδίνο, αλλά υπήρχε ένα πρό...

H κόρη του Κρις Χέμσγουορθ είχε βασιλικές συναντήσεις

Μπορεί το Polo να ήταν ο λόγος που συγκεντρώθηκαν όλοι στην κεντρική εκδήλωση του Audi Polo Challenge στο Λονδίνο, αλλά υπήρχε ένα πρόσωπο που τράβηξε την προσοχή όλων ακόμα και από τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι.

Αυτό δεν είναι άλλο από την Ίντια, την 3χρονη κόρη του Αυστραλού ηθοποιού Κρις Χέμσγουορθ και της Ισπανίδας συζύγου του, επίσης ηθοποιού,Έλσα Πατάκι. Η μικρή Ίντια κατάφερε αυτό που όλες οι γυναίκες επιθυμούν να κλέψουν την παράσταση και να τις προσέξουν οι δύο πρίγκιπες της Βρετανίας.

Απολαμβάνοντας την ασφάλεια στην αγκαλιά του μπαμπά της η Ίντια βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χάρι και τον Γουίλιαμ, ντυμένη με ένα μακρύ μαύρο με λευκά πουά φόρεμα και ασορτί παπούτσια κι από πάνω ένα κατακόκκινο παλτό.

Ο Αυστραλός ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός ενσαρκώνοντας τον θεό Θωρ, έδειχνε περήφανος δίπλα στην κόρη του ντυμένος με ένα τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο, γκρι σακάκι και μπλε νέιβι γραβάτα, ενώ η Έλσα Πατάκι ήταν ντυμένη με ένα φλοράλ φόρεμα.

Η ίδια δεν αντιστάθηκε και ανέβασε μερικέ φωτογραφίες στο στο Instagram της, δημοσιοποιώντας κάποια στιγμιότυπα από την ημέρα τους, συμπεριλαμβανομένου κι αυτού με τον σύζυγό της και την μικρή Ίντια να περπατάνε χέρι - χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση