GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

IOMTT 2015: Hutchinson και στα Superstock

O Ian Hutchinson κέρδισε το δεύτερο αγώνα του, στο Isle of Man TT 2015, καθώς μετά τη νίκη του στον πρώτο αγώνα Supersport, κέρδισε και...

IOMTT 2015: Hutchinson και στα Superstock O Ian Hutchinson κέρδισε το δεύτερο αγώνα του, στο Isle of Man TT 2015, καθώς μετά τη νίκη του στον πρώτο αγώνα Supersport, κέρδισε και τα Superstock, διαλύοντας το ρεκόρ αγώνα του M. Dunlop για 32 δευτερόλεπτα!
Για να καταλάβετε την ταχύτητα του αγώνα, και οι πρώτοι τέσσερις τερματίσαντες, ο Hutchinson, ο δεύτερος Michael Dunlop, ο τρίτος Lee Johnston και ο τέταρτος James Hillier βρέθηκαν σε χρόνο μέσα στο περυσινό ρεκόρ του Dunlop!
Ο Hutchinson που τρέχει με Kawasaki, πήρε τον έλεγχο στα μισά του αγώνα, με τη "σφαίρα του Bingley" να τερματίζει πρώτος με διαφορά σχεδόν 20 δευτερολέπτων από τον Michael Dunlop, που έτρεχε με την περυσινή του BMW. Τρίτος βρέθηκε ο Lee Johnston, που με αυτή την επίδοση ανέβηκε για πρώτη φορά σε βάθρο του ΤΤ. Μάλιστα αυτή η θέση δεν ήλθε εύκολα, καθώς ο Johnston ενεπλάκη σε σκληρή μάχη με τον James Hillier, στον τελευταίο γύρο.
Στην αρχή του αγώνα ήταν ο Dunlop που έθεσε το ρυθμό, με τους Hillier, Hutchinson, Guy Martin, Johnston να ακολουθούν. Στο τέλος του πρώτου γύρου, οι τρεις πρώτοι (Dunlop, Hutchinson και Martin) έγραψαν χρόνο πάνω από τα 130 μίλια/ώρα, δηλαδή μέση ωριαία 209,2+ χλμ/ώρα.
Ο δεύτερος γύρος είδε τον Hutchinson να μαζεύει τη διαφορά στα 0.8 δευτερόλεπτα από τον Dunlop, με τον Dunlop να απαντά, για να ξεφύγει μπροστά 1.9 δευτερόλεπτα. Η θρυλική ατυχία του Guy Martin χτύπησε ξανά, όταν στο pit stop η μοτοσικλέτα του αρνήθηκε αρχικά να πάρει μπροστά, ενώ αντίθετα η αλλαγή ελαστικών του Hutchinson φαίνεται πως δούλεψε υπέρ του, καθώς πέρασε πρώτος, χτίζοντας διαφορά 2.7 δευτερολέπτων από τον Dunlop.
Η διαφορά μεταξύ των 2 πρώτων συνέχισε να μεγαλώνει, και στο ξεκίνημα του τελευταίου γύρου είχε φτάσει τα 10 δευτερόλεπτα. Ο Martin είχε πέσει αρκετά πίσω, στην έβδομη θέση, στην οποία και τερμάτισε. Αντί να κόψει ρυθμό, ο Hutchinson συνέχισε να γυρίζει ταχύτερα από όλους, περνώντας τη γραμμή του τερματισμού 17,2 δευτερόλεπτα μπροστά από τον M. Dunlop. Τρίτος ο Johnston που κέρδισε με το σπαθί του τη θέση αυτή, με διαφορά μόλις 0.270 δευτερολέπτων από τον Hillier! Όγδοος βρέθηκε ο John McGuinness και ένατος ο Bruce Anstey.
Πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση