GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τραγουδίστρια Mapei ταξιδεύει με φορτηγό

Η Volvo Trucks συνεχίζει τις προωθητικές της ενέργειες, με ένα τηλεοπτικό ριάλιτι που πρωταγωνιστεί η τραγουδίστρια Mapei.  Μέσα από μ...

Η τραγουδίστρια Mapei ταξιδεύει με φορτηγό

Η Volvo Trucks συνεχίζει τις προωθητικές της ενέργειες, με ένα τηλεοπτικό ριάλιτι που πρωταγωνιστεί η τραγουδίστρια Mapei.  Μέσα από μια 9ήμερη οδική περιοδεία γύρω από την Ευρώπη, θα βιντεοσκοπήσει ένα νέο βιντεοκλίπ με τη σκηνοθέτρια Liza Minou Morberg. Το έργο τους βοηθά ένα φορτηγό Volvo, φορτωμένο με τον εξοπλισμό τους και ένας από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στην τηλεοπτική σειρά «Reality Road».

Στο ταξίδι αυτό, η Mapei συνοδεύεται από τη σκηνοθέτης Liza Minou Morberg, τον οδηγό του «Επικού Σπαγγάτου» Jens Karlsson, τη Sushi, ένα σκυλάκι ράτσας miniature schnauzer και ένα ειδικά σχεδιασμένο Volvo FH. Μέσα σε διάστημα εννέα ημερών, η ομάδα αυτή ταξιδεύει από τη Σουηδία στην Ιταλία, σε ένα ταξίδι που καλύπτει περισσότερα από 4.000 χιλιόμετρα.

Το τραγούδι «millionwaystolive» θα κυκλοφορήσει από το άλμπουμ της Mapei το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.

«Μου αρέσει να ταξιδεύω και να έχω την ευκαιρία να συναντώ νέους ανθρώπους και πολιτισμούς. Και γι' αυτό ακριβώς μιλά και το τραγούδι «millionwaystolive», το να βρίσκεσαι στο δρόμο ελεύθερος να ταξιδεύεις. Αποτελεί το απόλυτο τραγούδι για να ταξιδεύεις με αυτοκίνητο» λέει η Mapei.

Σε αυτή τη σειρά, συνταξιδεύουμε με την Mapei η οποία με τη σειρά της μαθαίνει και αλληλεπιδρά με τον κόσμο των φορτηγών. Μεταξύ άλλων, τη βλέπουμε να ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με καλλιτέχνες του drag show σε ένα οχηματαγωγό πλοίο προς την Πολωνία, να οργανώνει μια αυτοσχέδια συναυλία σε ένα προάστιο στο Παρίσι και να συνοδεύει με το τραγούδι της την επίδειξη φορτηγού σε δύο ρόδες στο Βερολίνο.

Η σειρά αποτελείται από οκτώ επεισόδια συνολικά. Τα τρία πρώτα θα δημοσιευτούν στο κανάλι της Volvo Trucks στο YouTube, στις 11 Ιουνίου.

Το «Reality Road»

Το τρέιλερ του «Reality Road» κυκλοφορεί στο κανάλι της Volvo Trucks στο YouTube από τις 9 Ιουνίου. Η σειρά περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια τα οποία θα βγαίνουν σταδιακά στον αέρα μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων, με ημερομηνία έναρξης την 11η Ιουνίου

Ο Jens Karlsson

Ο Jens Karlsson εργάζεται ως οδηγός φορτηγών επί 28 χρόνια. Στο παρελθόν, έχει συνεργαστεί με τη Volvo στο διαφημιστικό «Το Θρυλικό Σπαγγάτο» με τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και το «The ballerina Stunt » της Volvo Trucks. Καθημερινά ο Jens Karlsson οδηγεί βυτία σε δρομολόγια μεταξύ Σουηδίας και Βορείου Ευρώπης. 

Η Mapei

Η Mapei έκανε το διεθνές ντεμπούτο της το 2007 με το τραγούδι «Video Vixens». Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Hey Hey» κυκλοφόρησε το 2014 και περιείχε τα single «Don’t Wait» και «Change». Η Mapei γεννήθηκε το 1983 στο Rhode Island των ΗΠΑ. Σε ηλικία δέκα ετών μετακόμισε στη Σουηδία και έκτοτε περνά τη ζωή της μεταξύ Στοκχόλμης και ΗΠΑ.

Η Liza Minou Morberg

Η Liza Minou Morberg είναι μια σκηνοθέτρια από τη Σουηδία, με πτυχίο στην κινηματογραφική παραγωγή από το USC School of Cinematic Art, στο Λος Άντζελες. Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο έγινε το 2014 με τη νεανική ταινία «Ensam Tillsammans» (Μόνοι και Μαζί) ενώ μέχρι τότε είχε σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους, διαφημιστικά και βιντεοκλίπ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση