GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καλύτερη στιγμή για ένα Mii

Η Τεχνοκάρ ανακοίνωσε το νέο της προωθητικό πρόγραμμα που αφορά στο Seat Mii. Το νέο πρόγραμμα αποτελεί μία δυνατή/ελκυστική πρόταση γ...

Η καλύτερη στιγμή για ένα Mii
Η Τεχνοκάρ ανακοίνωσε το νέο της προωθητικό πρόγραμμα που αφορά στο Seat Mii. Το νέο πρόγραμμα αποτελεί μία δυνατή/ελκυστική πρόταση για τους υποψήφιους πελάτες καθώς προσφέρει ένα πλήρες πακέτο παροχών ιδιαίτερα υψηλής αξίας.
Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος έχουν ως εξής:
1. Δωρεάν ασφάλιση για 1 έτος
Η Τεχνοκάρ προσφέρει δωρεάν ασφάλιση για όλους τους νέους αγοραστές Mii για τον πρώτο χρόνο κατοχής του αυτοκινήτου τους με ένα πλήρες πακέτο καλύψεων.
2. Δωρεάν 2 χρόνια service 
Η Seat σε συνεργασία με το Δίκτυό της προσφέρει δωρεάν service που περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά για 2 χρόνια χρησιμοποιώντας τα γνήσια ανταλλακτικά και τα κορυφαία λιπαντικά Castrol Professional.
3. 3 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση
Σε συνεργασία με τη Seat Credit προσφέρεται να νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με πολύ μεγάλο όφελος για όλους τους αγοραστές Mii με προκαταβολή από 40%, διάρκεια έως 36 μήνες και άτοκο χρηματοδοτούμενο ποσό (πλέον εισφοράς 0,6%) έως €6.000.
Εναλλακτικά ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και ένα επιδοτούμενο έντοκο πρόγραμμα με προκαταβολή από 30%, διάρκεια έως 60 μήνες και προνομιακό επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).
4. Δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης 
Η Τεχνοκάρ προσφέρει στους πελάτες Mii κατά την διάρκεια ισχύος του προγράμματος δωρεάν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή μέχρι 80.000 χλμ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και παρέχεται από την εταιρία με τους ίδιους ακριβώς όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 ετών του κατασκευαστή.
Το νέο προωθητικό πρόγραμμα για το Mii ισχύει για νέες παραγγελίες από την Τετάρτη 17/6 μέχρι και την Παρασκευή 31/7. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση