GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κούλογλου: Nα μην αφήσουμε να χαθεί η ευκαιρία... - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μίλησε για την ευκαιρία που δίνει ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην ελληνική κυβ...

Κούλογλου: Nα μην αφήσουμε να χαθεί η ευκαιρία... - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μίλησε για την ευκαιρία που δίνει ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην ελληνική κυβέρνηση για επαναδιαπραγμάτευση.

"Γίνονται κινήσεις παρασκηνιακές. Χθες υπήρξε μια σύσκεψη των προέδρων στο ευρωκοινοβούλιο, οι οποίοι αποφάσισαν να ζητήσουν από τον Γιούνκερ να προχωρήσει σε διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Θεωρώ λοιπόν ότι θα είναι καλό να μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία και να κοιτάξουμε να διαπραγματευτούμε ξανά" σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

"Σας θυμίζω ότι η πρόταση που κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας την απέρριψαν για ένα μοναδικό λόγο. Διότι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση. Δεν τους ενδιαφέρει να κάνουν μια οικονομική συμφωνία" τόνισε.  

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση