GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρχισε να εκπέμπει διαδικτυακά η NERIT-OPEN...

ΜΟΥΦΑNET Νίκος Ζαχαριάδης Με το ερώτημα «Τι έκανες όταν έπεσε το μαύρο στη ΝΕΡΙΤ;» ξεκίνησε το πρόγραμμά του ο σταθμός των εργαζόμενων ...

ΜΟΥΦΑNET
Νίκος Ζαχαριάδης

Με το ερώτημα «Τι έκανες όταν έπεσε το μαύρο στη ΝΕΡΙΤ;» ξεκίνησε το πρόγραμμά του ο σταθμός των εργαζόμενων στον πρώην δημόσιο τηλεοπτικό φορέα, που σίγησε παράνομα ύστερα από απόφαση της κυβέρνησης

Η παρουσιάστρια του πρώτου δελτίου ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ-OPEN, 
Σοφία Βούλτεψη, παρουσιάζει τα θέματα της ημέρας

Το «μαύρο» στη ΝΕΡΙΤ δεν θα περάσει! Με αυτό το σύνθημα, άρχισε να εκπέμπει μέσω διαδικτύου η ΝΕΡΙΤ-OPEN, ξεκινώντας έτσι στον αγώνα των δημοσιογράφων και των τεχνικών για ανεξάρτητη ενημέρωση, μακριά από την κυβερνητική προπαγάνδα.

Την παρουσίαση του πρώτου επίσημου δελτίου της «ανεξάρτητης ΝΕΡΙΤ», ανέλαβε η Σοφία Βούλτεψη, που αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του στις εξελίξεις από τις ανασκαφές στην Αμφίπολη κάνοντας μάλιστα μια αναδρομή στην επίσκεψη Σαμαρά.

Κάτω από τα studio της ΝΕΡΙΤ-OPEN, έχουν μαζευτεί χιλιάδες πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, δηλώνοντας με την παρουσία τους ότι θα σταθούν στο πλευρό των απολυμένων και ότι θα στηρίξουν τον αγώνα τους ενάντια στις ολοκληρωτικές λογικές και το πελατειακό πνεύμα της κυβέρνησης.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, βρίσκεται και η «σέξυ-Οννεδίτισα-που-κανείς-δεν-θυμάται-το-όνομά-της», η οποία μάλιστα έχει ανέβει στα κάγκελα και εμψυχώνει τους συγκεντρωμένους.
Παράλληλα, έχει οργανωθεί συναυλία συμπαράστασης με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Πέτρος Γαϊτάνος, κα.

Τέλος, επρόσωποι της ΝΕΡΙΤ, έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την EBU, προκειμένου να διεκδικήσουν ξανά τα δικαιώματα της Eurovision.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

1 σχόλιο

  1. Μεγαλύτερη πλάκα θα είχε, αν συνέβαινε στην πραγματικότητα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να επιβεβαιώσει το "έχει ο καιρός γυρίσματα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση