GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O πολυεκατομμυριούχος Τζέιμς Πάκερ έχει σχέση με τη Μαράια Κάρεϊ;

Ακόμα δεν μπορούμε πιστέψουμε ότι η Μαράια Κάρεϊ έχει οριστικά χωρίσει από τον Νικ Κάνον, κι όλα δείχνουν ότι η γνωστή τραγουδίστρια ψ...

O πολυεκατομμυριούχος Τζέιμς Πάκερ έχει σχέση με τη Μαράια Κάρεϊ;
Ακόμα δεν μπορούμε πιστέψουμε ότι η Μαράια Κάρεϊ έχει οριστικά χωρίσει από τον Νικ Κάνον, κι όλα δείχνουν ότι η γνωστή τραγουδίστρια ψάχνει αλλού παρηγοριά.
Μόλις πριν από λίγες ημέρες φωτογραφήθηκε πιασμένη χέρι-χέρι με τον Αυστραλό δισεκατομμυριούχο Τζέιμς Πάκερ, στο Κάπρι της Ιταλίας, όπως αναφέρει το Γκλάμουρ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάκερ φέρεται ότι συνδέεται με κάποια κυρία της σόου μπιζ, αφού φήμες τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Μιράντα Κερ, φήμη που τελικά διέψευσε ο ίδιος, λέγοντας ότι είναι απλώς φίλοι.
Η Μαράια και ο Τζέιμς διαμένουν σε πολυτελέστατο γιοτ κατά τη μικρή τους απόδραση στη Μεσόγειο. Επόμενη στάση τους οι Κάνες και θα ακολουθήσει το Σαιν Τροπέ. Σκληρή η ζωή για τους πολυεκατομμυριούχους...

Ο 47χρονος Αυστραλός επιχειρηματίας υπήρξε μεγιστάνας στον τομέα της ψυχαγωγίας, πούλησε όμως την εταιρεία μέσων ενημέρωσης που και τώρα είναι κάτοχος μιας αλυσίαδας ξενοδοχείων και καζίνο σε όλη την Αυστραλία και άλλες χώρες γεγονός που τον καθιστά τέταρτο πλουσιότερο άνθρωπο στην Αυστραλία.
Ωστόσο, καλά πληροφορημένη πηγή διέδωσε ότι οι δύο τους είναι απλά πολύ καλοί φίλοι, αν και στην αρχή υπήρξε μία έλξη μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση