GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει η Νόνη Δούνια για τις «Γυναίκες»...

Η Νόνη Δούνια μίλησε στην εφημερίδα Real και στο ένθετο «Real Life» για την εκπομπή «Γυναίκες» και την αποχώρηση της Έλενας Παπαβασιλεί...

Δούνια: H δυσαρέσκεια για την αποχώρηση Παπαβασιλείου & Βογιατζάκη Η Νόνη Δούνια μίλησε στην εφημερίδα Real και στο ένθετο «Real Life» για την εκπομπή «Γυναίκες» και την αποχώρηση της Έλενας Παπαβασιλείου και της Σοφίας Βογιατζάκη.
Πλέον έχετε μείνει δύο στην παρουσίαση. Είναι πιο εύκολο έτσι;
Δεν μου αρέσει όταν χαλάνε οι συνεργασίες. Δεν είναι ούτε πιο εύκολο, ούτε πιο δύσκολο. Επειδή είμαι ομαδικός παίκτης, μου αρέσει να ξεκινάω κάτι και να το ολοκληρώνω με την ίδια ομάδα.
Άρα είσαι δυσαρεστημένη με την αποχώρηση της Έλενας Παπαβασιλείου και της Σοφίας Βογιατζάκη
Προσωπικά, ναι.
Πώς νιώσατε όταν υπήρξε ένταση στον αέρα της εκπομπής;
Αυτά συμβαίνουν και στην καθημερινότητα και ανάμεσα σε φίλους. Και σε μια παρέα όταν υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές απόψεις, θα υπάρξει και διαφωνία. Το να υπάρχουν εντάσεις είναι ανθρώπινο. Επειδή συνέβη στην τηλεόραση, ο τηλεθεατής καταλαβαίνει πως δεν ήταν στημένο, αλλά ανθρώπινο. Δεν ενοχλούμαι, να σας πω την αλήθεια. Δεν θεωρώ πως είναι τόσο σοβαρά πράγματα που θα με κάνουν να κάτσω και να το σκεφτώ περισσότερο πέραν της στιγμής που συμβαίνει. Κι επειδή θεωρώ πως οι διαφωνίες είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, καλό είναι να τις λύνουμε και να τελειώνουν εκεί τα πράγματα. Και το πιστεύω ειλικρινά, δεν το λέω έτσι, για να το πω. Το παίρνω ανάλαφρα, γιατί είναι ανάλαφρο.
Ακούστηκε, πάντως, ότι τα δάκρυα αποχαιρετισμού που είδαμε στην εκπομπή ήταν κροκοδείλια...
Έχω μάθει στη δουλειά μου να δέχομαι κριτική. Με αφορά η κριτική εκείνων που σέβομαι τη γνώμη τους. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν καλά ξέρουν αν προσποιούμαι ή όχι. Δεν με αφορούν τα αρνητικά σχόλια σε σχέση με το αν αυτό ήταν αληθινό ή όχι. Δεν έχω πιεστεί ποτέ για να κλάψω. Ένιωσα εκείνη τη στιγμή αμήχανα, ήταν κάτι που έγινε αιφνιδιαστικά και με στεναχώρησε. Αν κάποιος γράφει διάφορα, είναι δικαίωμά του και καλώς τα γράφει, αλλά θέλω να παρακολουθεί γενικότερα την εκπομπή και την πορεία μου, για να καταλάβει αν αυτό είναι αληθινό ή ψεύτικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση