GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Sweeney Todd της Βραζιλίας: Τάιζε ανθρώπινες κρεατόπιτες όλη την πόλη

Το γύρο του κόσμου κάνει ρεπορταζ της Dailymail, για τον πιο αρρωστημένονο serial killer και κανίβαλο της Βραζίλίας. Η βρετανική εφημ...

Ο Sweeney Todd της Βραζιλίας: Τάιζε ανθρώπινες κρεατόπιτες όλη την πόλη
Το γύρο του κόσμου κάνει ρεπορταζ της Dailymail, για τον πιο αρρωστημένονο serial killer και κανίβαλο της Βραζίλίας. Η βρετανική εφημερίδα πήρε την πρώτη συνέντευξη του Jorge Beltrao Negromonte μέσα από τη φυλακή – ο ο πρώην λέκτορας πανεπιστημίου σκότωνε αθώες γυναίκες, τις έτρωγε και ότι περίσευε το έκανε κρατόπιτες που πουλούσε στο δρόμο. 
Ο Sweeney Todd της Βραζιλίας, όπως χαρακτηρίστηκε, μίλησε ανοιχτά για τα κίνητρά των αποτρόπαιων εγκλημάτων που διέπραξε και τους στόχους της αίρεσης που είχε ιδρύσει ο ίδιος.Συνεργοί του στις δολοφονίες, τις ανθρωποφαγίες και την παρασκευή κρεατόπιτων ήταν η γυναίκα του και η ερωμένη του. 
Όπως δήλωσε στην εφημερίδα, ο Negromonte μαγείρευε και έτρωγε τη σάρκα των γυναικών που δολοφονούσε για να… εξαγνιστεί από το έγκλημα. Επιπλεόν μεγάλη ποσότητα του κρέατος κατέληγε σε κρεατόπιτες που έφτιαχνε ο ίδιος και πωλούσε στο δρόμο της Guaranhuns, μια μικρή πόλη της βορειοανατολικής Βραζιλίας. Μάλιστα, δνε αποκλείεται και ο ίδιος ο αρχηγός της αστυνομίας να έιχε φάει ανθρωπινη κρατόπιτα, καθώς του άρεσαν πολύ και συχνά αγοραζε από αυτόν!  
Δίνοντας ανατριχιαστηκες λεπτομέρειες, ο σχιζοφρενής δολοφόνος είπε ότι κάθε φορα που σκοτωνε μια γυναίκα, οι δύο γυναίκες του σπιτιού θα ετοίμαζαν το φαγητό - συνήθως ένα μεξικανικο ψητό κατσαρόλας, το carne guisada , με λαχανικά . “Για μενα το ανθρώπινο κρέας είναι ίδιο με το βοδινό. Έχει την ίδια γεύση και την ίδια χυμώδεις συνοχή”.
“Το κρέας καρτούσε για τρεις ή τέσσερις ημέρες. Το τρώγαμε για μεσημεριανό και δείπνο μέχρι να τελείωνε όλο » παριεγραψε ο Negromonte.
Όπως είπε ο ίδιος, είχε αγοράσει και μία μηχανή κιμά στις γυναίκες, για να αλέθουν το κρέας των θυμάτων, που χρησιμοποιούνταν στις κρεατόπιτες. 
Το πιο σοκαριστικό όμως απόλα ήταν το γεγονός ότι το 2012 σκότωσε μία νεαρή γυναίκα μπροστά στην 18 μηνών κόρη της και έπειτα τάισε το μωρό με κομμάτια από τη σάρκα της μητέρας του.
Το τρίο συνελήφθη μετά από αυτό το τελευταίο έγκλημα. Ο Negromonte καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκιση και κρατείται σε μαι από τις χειρότερες και απομωνομένες φυλακές της Βραζιλίας. Στη συνέντευξη εμφανίστηκε αμετανόητος και δήλωσε ότι σκότωνε μόνο αμόρφωτες γυναίκες γιατί έφερναν στον κόσμο "κλέφτες και αποβράσματα"...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση