GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα πλάνα Μαρκαριάν για το αποψινό παιχνίδι

Η Εθνική θα πιέσει από το ξεκίνημα του παιχνιδιού με σκοπό να αιφνιδιάσει τα Νησιά Φερόε. Θα επιχειρήσει να παίξει γρήγορα προκειμένου ...

Tα πλάνα Μαρκαριάν για το αποψινό παιχνίδι

Η Εθνική θα πιέσει από το ξεκίνημα του παιχνιδιού με σκοπό να αιφνιδιάσει τα Νησιά Φερόε. Θα επιχειρήσει να παίξει γρήγορα προκειμένου να τους πετύχει ανοργάνωτους και βέβαια θα ήταν ευχής έργον να σκοράρει νωρίς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ένα γρήγορο γκολ που θα αλλάξει την ψυχολογία των διεθνών και θα πετάξει την πίεση από πάνω τους. 

Αποστολή στα Νησιά Φερόε, Σωτήρης Ταμπάκος 

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν και οι συνεργάτες του έχουν κάνει εμπεριστατωμένη ανάλυση των Νήσων Φερόε στους παίκτες όλες αυτές τις ημέρες, δείχνοντας μεγάλη σημασία στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. Η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί στο γήπεδο «Τορσβολούρ» με το κλασικό 4-3-3. Την εστία της Εθνικής θα υπερασπιστεί ο Ορέστης Καρνέζης, που έστειλε το δικό του μήνυμα για την αντεπίθεση της Εθνικής στη συνέντευξη Τύπου. 

Δεξί μπακ χαφ θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερό ο Κώστας Σταφυλίδης, ενώ οι δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Κώστα Μανωλά. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Ανδρέα Σάμαρη (αμυντικό χαφ), Παναγιώτη Κονέ (δεξί εσωτερικό χαφ) και Παναγιώτη Ταχτσίδη (αριστερό εσωτερικό χαφ). 

Σε ρόλο αριστερού εξτρέμ προβάλλει ως φαβορί ο Νίκος Καρέλης με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να είναι το αουτσάιντερ. Υπάρχει ένα σενάριο που θέλει και τους δύο να συμπεριλαμβάνονται στο αρχικό σχήμα. Ποιο είναι αυτό; Ο μεσοεπιθετικός της Ελλάς Βερόνα να αγωνιστεί στον άξονα, «εκτοπίζοντας» από την ενδεκάδα τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Δεξιά στην επίθεση δεν τίθεται ζήτημα, θα παίξει ο Γιάννης Φετφατζίδης και στην κορυφή ο Κώστας Μήτρογλου, που δείχνει ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα Νησιά Φερόε έκαναν sold out στα εισιτήρια για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οπότε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών θα βρίσκονται περίπου 5.000 φίλαθλοι. Στην πραγματικότητα ένας τους δέκα κατοίκους των Νήσων Φερόε θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες του γηπέδου «Τορσβολούρ» την αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα! 

Σε ένα από τα πιο δύσκολα ταξίδια της Εθνικής, ο «Γαλανόλευκος Φάρος» φωνάζει «παρών» με τους 40 ταξιδιώτες από την Ελλάδα, ενώ κόσμος θα έρθει και από τις γύρω χώρες, όπως η Νορβηγία, η Σουηδία, η Ισλανδία και η Σκωτία. 

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση