GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Telegraph: Πλησιάζει η ελληνική χρεοκοπία

«H ελληνική χρεοκοπία πλησιάζει ενώ οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν τελεσίγραφα», σημειώνει η Telegraph επισημαίνοντας ότι «οι Έλληνες δεν μπορο...

Telegraph: Πλησιάζει η ελληνική χρεοκοπία

«H ελληνική χρεοκοπία πλησιάζει ενώ οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν τελεσίγραφα», σημειώνει η Telegraph επισημαίνοντας ότι «οι Έλληνες δεν μπορούν να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο».

Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα αναφέρει : «Υπάρχει ανησυχία ότι μεγάλο μέρος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ – ενδεχομένως και ο κ. Τσίπρας -  να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι αδύνατη μία συμφωνία με αποδεκτούς όρους και έχουν ήδη αποφασίσει την χρεοκοπία της χώρας και την επιστροφή στη δραχμή.  Προτιμούν αυτή τη λύση παρά να προδώσουν τις αρχές τους».

«Εάν ισχύει αυτό, η στρατηγική τους αποσκοπεί στο να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν την οριστική ρήξη, πείθοντας την ελληνική κοινή γνώμη ότι το Grexit επιβλήθηκε στη χώρα», τονίζει η Telegraph.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση