GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

The Simpsons: Διαζύγιο για τη Μαρτζ και τον Χόμερ

Έπειτα από πολλά χρόνια γάμου, το πιο αγαπημένο ζευγάρι πρωταγωνιστών σε σειρά κινουμένων σχεδίων, η Μαρτζ και ο Χόμερ Σίμσον της μακρ...

The Simpsons: Διαζύγιο για τη Μαρτζ και τον Χόμερ
Έπειτα από πολλά χρόνια γάμου, το πιο αγαπημένο ζευγάρι πρωταγωνιστών σε σειρά κινουμένων σχεδίων, η Μαρτζ και ο Χόμερ Σίμσον της μακροβιότερης τηλεοπτικής σειρά σε ώρα υψηλής τηλεθέασης της αμερικανικής τηλεόρασης "The Simpsons", παίρνουν διαζύγιο.
Την αποκάλυψη έκανε ο Αλ Τζιν, ο παραγωγός της σειράς, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Variety που δημοσιεύτηκε την Κυριακή.
Σύμφωνα με τον Τζιν, τα προβλήματα θα ξεκινήσουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της πρεμιέρας του 27ου κύκλου της σειράς όταν θα αποκαλυφθεί ότι ο Χόμερ τόσα χρόνια πάσχει από ναρκοληψία, μία ασυνήθιστη νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από υπερβολική ανεξέλεγκτη υπνηλία, ακόμη κι έπειτα από επαρκή ύπνο.
Η πάθησή του αυτή θα έχει αντίκτυπο στον γάμο του και τελικά θα τον οδηγήσει στο διαζύγιο με την Μαρτζ.
Ωστόσο, ο Χόμερ θα κινηθεί αστραπιαία καθώς θα ερωτευτεί την φαρμακοποιό του. Η αγωνία των τηλεθεατών θα επικεντρωθεί στο αν θα κρατήσει ο νέος έρωτας του Χόμερ ή αν τελικά το ζεύγος Σίμσον θα τα ξαναβρεί.
Αυτή ήταν η δεύτερη σημαντική αποκάλυψη που έκανε ο Τζιν αυτή την εβδομάδα. Εκτός λοιπόν από το διαζύγιο του ζεύγους Σίμσον, στα νέα επεισόδια αναμένεται ο εχθρός της οικογένειας Σάιντσόου Μπομπ να σκοτώσει τον Μπαρτ Σίμσον στο ετήσιο επεισόδιο για την γιορτή του Χάλοουιν.
Η πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς στις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox στις 27 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση