GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Viral κινέζικο animation με θέμα την εξάρτησή μας από τα κινητά

Ένας 20χρονος κινέζος φοιτητής, ο Λι Τσενγκλίν έφτιαξε ένα μικρό τρίλεπτο βίντεο με animation για να αποτυπώσει όλους τους κινδύνους π...

Viral κινέζικο animation με θέμα την εξάρτησή μας από τα κινητά
Ένας 20χρονος κινέζος φοιτητής, ο Λι Τσενγκλίν έφτιαξε ένα μικρό τρίλεπτο βίντεο με animation για να αποτυπώσει όλους τους κινδύνους που επιφυλάσσει η εξάρτηση από το κινητό μας.Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν εμμονή με το κινητό τους, και δεν σταματούν να κοιτούν, αν έχουν κάποια κλήση ή μήνυμα. Αυτό πολλές φορές κρύβει κινδύνους, αν ο κάτοχος του κινητού οδηγεί ή βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση.
Το φιλμάκι αποδίδει με υπερβολικό τρόπο την πραγματικότητα, με τον ήρωα να είναι κολλημένος με το κινητό του και να προκαλεί άθελά του, μια σειρά από ατυχήματα, από τροχαία μέχρι βιομηχανικές καταστροφές.
Το μικρό βίντεο του Λι προκάλεσε πολλές συζητήσεις στο διαδίκτυο, όσον αφορά τι μπορεί να προκαλέσει αθέλητα η συμπεριφορά μας. Μέχρι τα τέλη Μαΐου, το είδαν περισσότεροι από 40 εκατομμύρια χρήστες του ίντερνετ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση