GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην WIND...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ WIND ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ - ΔΡΑΣΕΩΝ ...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ WIND

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ - ΔΡΑΣΕΩΝ

Το Σωματείο μας συνεχίζει δυναμικά τον αγώνα του για την υπογραφή της νέας Επιχειρησιακής Σύμβασης Εργασίας και για την προστασία των εργασιακών μας δικαιωμάτων και θέσεων εργασίας μπροστά στο φάσμα των απολύσεων.

Τις τελευταίες μέρες βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τη Διεύθυνση Προσωπικού προκειμένου να ορίσουμε εκ νέου συνάντηση για τη διαπραγμάτευση Συλλογικής Σύμβασης με βάση τις ανάγκες μας και για τις πρόσφατες απολύσεις. Για την ομαλή εξέλιξη των μελλοντικών συζητήσεων με τη διοίκηση σχετικά με τη Σ.Σ.Ε., το Σωματείο ζήτησε την τήρηση πρακτικών και επέμεινε στο σημείο αυτό. Η διαδικασία αυτή θα ισχύει από εδώ και στο εξής.

Θα συνεχίσουμε το πρόγραμμα περιοδειών προκειμένου όλοι οι συνάδελφοι να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις και το πλάνο δράσεων για την επίτευξη των κοινών μας στόχων. Επίσης, θα ενισχυθεί η παρουσία μας εντός και εκτός Αττικής με σκοπό την ανάδειξη των αιτημάτων μας καθώς και η συνεργασία & ο συντονισμός μας με τα υπόλοιπα Σωματεία του Κλάδου των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής & όχι μόνο.

Για αυτούς τους λόγους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα επισκεφθούν τα γραφεία της Λ. Αθηνών, της Νεαπολέως, της Κηφισίας & του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα:

· Την Παρασκευή 12/6, ώρα 10πμ, θα γίνει περιοδεία-ενημέρωση των συναδέλφων στο κτήριο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω δράσεις:

Παρασκευή 12/6, ώρα 6μμ κάλεσμα-ενημέρωση για τη συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύης Βόλου, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Παρασκευή 12/6, ώρα 8μμ ενημέρωση έξω από τα καταστήματα της WIND στον Βόλο, στις διευθύνσεις Ιάσονος 14 & Δημητριάδος 84

Μπροστά στην προκλητική αδιαλλαξία της διοίκησης για υπογραφή συλλογικής σύμβασης με ικανοποιητικούς όρους και στη συνέχιση των απολύσεων, ισχυροποιούμε το Σωματείο μας και διεκδικούμε την κατοχύρωση μισθών και των θέσεων εργασίας μας. Είναι αναγκαία αλλά και απαραίτητη η στήριξη όλων μας στον κοινό αγώνα που αποφασίσαμε κατόπιν γενικών συνελεύσεων για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας και δικαιωμάτων και την υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Ενωμένοι με το Σωματείο, Συμμετέχουμε, Αγωνιζόμαστε, Διεκδικούμε

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑ.Σ.Ε.WIND

www.pasetim.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση