GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχονται τα Windows 10, δωρεάν ακόμη και για... πειρατικά!

Από τις 29 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμα, δωρεάν για όλους τα νέα, Windows 10, όπως ανακοίνωσε η Microsoft. Τα Windows 10 θα είναι διαθέσ...

Έρχονται τα Windows 10, δωρεάν ακόμη και για... πειρατικά!
Από τις 29 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμα, δωρεάν για όλους τα νέα, Windows 10, όπως ανακοίνωσε η Microsoft. Τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα σε 190 χώρες. Και δωρεάν αναβάθμιση για όσους διαθέτουν ήδη Windows 8.1 ή 7.
Ήδη πάντως, πολλοί χρήστες αναφέρουν (κυρίως μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης) ότι τους έχει έρθει μήνυμα αναβάθμισης του λειτουργικού τους, ακόμη και αν είναι "πειρατικά" τα Windows που έχουν.
Σύμφωνα με τη Microsoft, τα νέα Windows σχεδιάστηκαν έχοντας υπόψη τις φορητές συσκευές και επιτρέπουν στους χρήστες να περνούν απρόσκοπτα από το PC, στο tablet και στο κινητό. Οι εφαρμογές έχουν τέτοιο σχεδιασμό ώστε να έχουν παρόμοια αισθητική και τα PCs αλλά και στις φορητές συσκευές (tablets, smartphones) ενώ θα ενσωματώνουν και την Cortana, την ψηφιακή βοηθό που αποτελεί την απάντηση της Microsoft στο Siri της Apple.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση