ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Δημοσκόπηση: Μπροστά με 16% ο ΣΥΡΙΖΑ, στη Βουλή η Ένωση Κεντρώων

Share it:
Δημοσκόπηση: Μπροστά με 16% ο ΣΥΡΙΖΑ, στη Βουλή η Ένωση Κεντρώων

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου με 15,8 ποσοστιαίες μονάδες δείχνει δημοσκόπηση της Metron Analysis, που δημοσιεύεται το Σάββατο στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 33,6%, η ΝΔ 17,8%, η Χρυσή Αυγή 5,3%, το Ποτάμι 6,1%, το ΚΚΕ 4,2%, οι ΑΝΕΛ 2,8%, το ΠΑΣΟΚ 3,6%, το ΚΙΔΗΣΟ 1,3%, ενώ το 3,3% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν την Ένωση Κεντρώων.

Οι πολίτες αξιολογούν σε ποσοστό 35% ότι το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι καλύτερο, ενώ χειρότερο το χαρακτηρίζει το 34%, το 16% απαντά ότι είναι το ίδιο με το προηγούμενο και 15% απαντά “δεν γνωρίζω/δεν απαντώ”.

Στο ερώτημα “ποια είναι η γνώμη σας για τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του ο πρωθυπουργός;”, το 61% διατυπώνει θετική γνώμη, το 36% αρνητική, το 2% ούτε θετική ούτε αρνητική, το 1% “δεν γνωρίζει/δεν απαντά”.

Το 78% τάσσεται υπέρ της παραμονής στο ευρώ, το 19% υπέρ της επιστροφής στη δραχμή, το 3% “δεν γνωρίζει/δεν απαντά”.

Στο ερώτημα αν ο Αλέξης Τσίπρας έπραξε σωστά που έφερε τη συμφωνία στη Βουλή, το 63% απαντά ότι έπραξε σωστά, το 32% απαντά ότι έπρεπε να μείνει ανυποχώρητος, το 5% “δεν γνωρίζει/δεν απαντά”.

Στο ερώτημα αν η νέα συμφωνία ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, το 83% απαντά πως δεν ανταποκρίνεται, το 14% απαντά πως ανταποκρίνεται και το 3% “δεν γνωρίζει/δεν απαντά”.

Share it:
Reactions:

Εσωτερική πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση