GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία με 23 νεκρούς σε στρατώνα στη Ρωσία

Τουλάχιστον 23 στρατιώτες σκοτώθηκαν και 5 αγνοούνται όταν κατέρρευσε ένα κτίριο σε στρατόπεδο στην περιοχή Ομσκ της Ρωσίας, μετέδωσαν...

Τραγωδία με 23 νεκρούς σε στρατώνα στη Ρωσία
Τουλάχιστον 23 στρατιώτες σκοτώθηκαν και 5 αγνοούνται όταν κατέρρευσε ένα κτίριο σε στρατόπεδο στην περιοχή Ομσκ της Ρωσίας, μετέδωσαν σήμερα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων. Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο χωριό Σβέτλι στη νοτιοκεντρική Ρωσία, ενώ την ώρα της κατάρρευσης βρίσκονταν μέσα πάνω από 300 στρατιώτες.
Το κτίριο - το οποίο χρησιμοποιείται ως βάση εκπαίδευσης για αλεξιπτωτιστές -είχε επισκευαστεί πέρυσι και πιθανότατα η κατάρρευση να οφείλεται στην κακή ποιότητα των περυσινών εργασιών.
Το πρακτορείο ειδήσεων Interfax μετέδωσε επικαλούμενο αξιωματούχο του υπουργείου, τον Ιγκόρ Κονασένκοφ, πως ο απολογισμός είχε φθάσει τους 23 νεκρούς μέχρι σήμερα το πρωί και πως 19 άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση