GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν 25 άτομα για τα επεισόδια στην πορεία διαμαρτυρίας

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 25, από τις 38, προσαγωγές ατόμων που έγιναν χθες το βράδυ, από την Αστυνομία, για τα επεισόδια στην Πλατ...

Συνελήφθησαν 25 άτομα για τα επεισόδια στην πορεία διαμαρτυρίας
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 25, από τις 38, προσαγωγές ατόμων που έγιναν χθες το βράδυ, από την Αστυνομία, για τα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.
Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ κατά των νέων μέτρων στο Σύνταγμα, την ώρα που μέσα στη Βουλή ξεκινούσε η ψηφοφορία για  το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, των Βρυξελλών.
Περίπου 1.500 αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στη συγκέντρωση και πέταξαν μολότοφ έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. τα ΜΑΤ, με εντολή να επέμβουν αν χρειαστεί, ανταπάντησαν με την ρίψη δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.
Παράλληλα, ομάδες αντιεξουσιαστών έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων και ΑΤΜ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στις φλόγες τυλίχθηκε και ένα βαν τηλεοπτικού σταθμού, που βρισκόταν μπροστά από τον Εθνικό Κήπο, μετά από βόμβα μολότοφ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση