GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη επιτυχία! Αναστέλλονται έως 31 Ιουλίου πλειστηριασμοί, εξώσεις και κατασχέσεις...

Την αναστολή διενέργειας πλειστηριασμών, κατασχέσεων, εξώσεων και προσωπικών κρατήσεων, από 21 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου, αποφάσισε η κυβέρν...

Την αναστολή διενέργειας πλειστηριασμών, κατασχέσεων, εξώσεων και προσωπικών κρατήσεων, από 21 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου, αποφάσισε η κυβέρνηση.
Ειδικότερα, σε κοινή υπουργική απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλος και ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Τσακαλώτος, προβλέπεται η αναστολή από 21 Ιουλίου 2015 έως 31 Ιουλίου 2015 της διενέργειας κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης, ιδίως η διενέργεια πλειστηριασμών, κατασχέσεων, αποβολών (εξώσεων) και προσωπικών κρατήσεων.
Για το ίδιο χρονικό διάστημα αναστέλλεται η υποχρέωση έκδοσης και κατάθεσης, εκ μέρους των δικηγόρων ή των διαδίκων, γραμματίων καταβολής, δικαστικών ενσήμων, εισφορών, ή άλλων, πάσης φύσης, παραβόλων και εξόδων σχετικά με την άσκηση και εκδίκαση ενδίκων βοηθημάτων και ενδίκων μέσων ενώπιον δικαστικών αρχών ή την εκπροσώπηση από συνήγορο ενώπιον αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση