GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτική ήττα για την κυβέρνηση: Ποιοι είναι οι 38+1 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισαν τα νέα μέτρα...

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής στην Ολομέλεια της Βουλής. «ΝΑΙ» ψήφισαν 229 βο...

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής στην Ολομέλεια της Βουλής.
«ΝΑΙ» ψήφισαν 229 βουλευτές (από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ, ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ), «ΟΧΙ» ψήφισαν 64 βουλευτές (από Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ), ενώ «ΠΑΡΩΝ» δήλωσαν 6 βουλευτές (από τον ΣΥΡΙΖΑ).
Διαφοροποιήθηκαν 38 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με 32 «ΟΧΙ» και 6 «ΠΑΡΩΝ».
Απούσα από την ψηφοφορία ήταν η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξάνδρα Τσανάκα.
«ΟΧΙ» από τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν οι εξής βουλευτές: Αγλαϊα Κυρίτση, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Γιάνης Βαρουφάκης, Νάντια Βαλαβάνη, Δημήτρης Στρατούλης, Κωνσταντίνος 'Ησυχος, Δημήτρης Κοδέλλας, Κωνσταντίνος Ζαχαριάς, Ελένη Σωτηρίου, Βασίλειος Χατζηλάμπρου, Γιάννης Σταθάς, Αθανάσιος Σκούμας, Θωμάς Κώτσιας, Κωνσταντίνος Λαπαβίτσας, Μιχάλης Κριτσωτάκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Ιωάννα Γαϊτάνη, Λίτσα Αμμανατίδου, Ηλίας Ιωαννίδης, Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, Στέφανος Σαμοϊλης, Ραχήλ Μακρή, Ευγενία Ουζουνίδου, Κωστής Δερμιτζάκης, Ιωάννης Ζερδελής, Κωνσταντίνος Δελημήτρος, Θανάσης Πετράκος, Ελένη Ψαρρέα, Στάθης Λεουτσάκος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Ζήσης Ζάννας, Βασίλης Κυριακάκης.
«ΠΑΡΩΝ» δήλωσαν οι: Βασιλική Κατριβάνου, Χρήστος Καραγιαννίδης, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, Νίκος Μιχαλάκης, Ηρώ Διώτη και Βασιλική Λέβα.
Μεγάλη έκπληξη ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο οποίος ψήφισε «ΝΑΙ», ενώ είχε δηλώσει - σε όλους τους τόνους - ότι θα ψηφίσει «ΟΧΙ».

1 σχόλιο

  1. S O S S O S S O S

    Κυρίες και Κύριοι που συνεντευξιάζεστε – συνομιλείτε – λέτε τις απόψεις σας – λέτε για το κόμμα σας ή για τα άλλα κόμματα - εκθέτετε την άποψη σας για τα τρεχούμενα γεγονότα και μη – παρουσιάζετε την οικονομική επιστημονική σας άποψη η οποία μπορεί να συνδυαστεί και με τα παρόντα πολιτικά τεκτενόμενα- και οτιδήποτε που έχει σχέση με την πολιτικοοικονομική ζωή του τόπου στο MEGA CHANEL, ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ, να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναφέρετε τίποτα μα τίποτα που να θίγει τον ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.
    Φέρνετε σε δύσκολη θέση τους δυο ( εργολάβους παρουσιαστές - υπερασπιστές του Σύριζα ), και τους ανεβαίνει και η συστολική και η αρτηριακή πίεση, και μερικές φορές από κακή συνεννόηση με τις ματιές τους μπερδεύονται ποιος από τους δυο θα σας διακόψει ή θα αποπροσανατολίσει με άλλη ερώτηση του βλέποντας ότι έχετε « παρεκτραπεί »
    Για αυτό τον λόγο, για λόγο που έχει να κάνει με την υγεία τους σας παρακαλώ, μην θίγετε τον ΣΥΡΙΖΑ, ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ, ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΥΤΗ.

    Βεβαίως παραδέχομαι ότι έχουν πάρει ντοκτορά στο πώς να δείχνουν και να αποδείχνουν μέσω των μορφασμών και των βλεμμάτων που ανταλλάσουν μεταξύ τους την προτίμηση ή την απέχθεια τους προς εσάς με μια χαμηλή εσωτερική διέργεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και εσείς να βοηθήσετε.

    Ο Ιατρός

    Όπου φυσά ο άνεμος πάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση