GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν επικρατήσει το ΟΧΙ με ισχυρό πάνω από 40% ΝΑΙ...

Γρηγόρης Νιώτης Τρεις ωρες πριν το περας της ψηφοφοριας για το Δημοψηφισμα και 5 ωρες πριν μαθουμε το αποτελεσμα αισθανομαι την αναγκη να...

Γρηγόρης Νιώτης

Τρεις ωρες πριν το περας της ψηφοφοριας για το Δημοψηφισμα και 5 ωρες πριν μαθουμε το αποτελεσμα αισθανομαι την αναγκη να μεταφερω στους φιλους μου τις σκεψεις μου.
1 Αν επικρατησει το ΟΧΙ με ισχυρο πανω απο 40% ΝΑΙ το μηνυμα του Λαου θα ειναι:προς την Κυβερνηση να διαπραγματευθει με τους εταιρους για μια συμφωνια σε αλλη βαση απο τις προτασεις των Θεσμων(οχι περικοπες μισθων η συνταξεων,οχι στον ΦΠΑ για τα Νησια κλπ) και κυριως λυση που θα καθιστα το Χρεος βιωσιμο.Υπευθυνα και συντομα γιατι η Χωρα θα κρεμεται σε μια κλωστη.Η εντολη συγχρονως,παρα το ΟΧΙ,θα ειναι παραμονη παση θυσια στο Ευρω και την ΕΕ,γιατι αυτη την εντολη την δινουν οχι μονο οι εντολεις του ΝΑΙ,αλλα και η πλειοψηφια των ψηφοφορων του ΟΧΙ,οπως φανηκε σε ολες τις Δημοσκοπησεις.Αλλωστε σε αυτη την δεσμευση εχει εγκλωβισθει(;) και ο Π/Θ,αφου το ερωτημα δεν περιελαμβανε τετοιο διακυβευμα και ο ιδιος διαβεβαιωσε τον Ελληνικο Λαο οτι η χωρα θα παρμεινει στο Ευρω και την ΕΕ.Αλλα και ολοι εμεις του Ναι θα εχουμε δεχθει εντολη απο τον Λαο να στηριξουμε την αλλαγη βασης της διαπραγματευσης και να διεκδικησουμε ομοφωνα την βιωσιμοτητα του χρεους και την δικαιη και αναλογικη κατανομη των νεων βαρων του νεου μνημονιου,δηλ οχι τα βαρη στα μονιμα θυματα,αμεσες και σκληρες μεταρρυθμισεις για την παταξη της Φοροδιαφυγης,της κλοπης του ΦΠΑ(15 δις ετησιως),την φορολογηση των καταθεσεων εξωτερικου(300 δις) κλπ.Για να εκφρασθει ομως αυτη η Ομοψυχια η Κυβερνηση επιτελους θα πρεπει να ζητησει απο τον Π της Δ την αμεση συγκλιση των Αρχηγων ολων των κομματων και τον καθορισμο ενος Εθνικου Πλαισιου που θας δεσμευει ΟΛΟΥΣ.
2. αν το αποτελεσμα ειναι NΑΙ η Κυβερνηση πρεπει οπωσδηποτε να διευρηνει την Ομαδα Διαπραγματευσης και να επιδιωχθουν οι ιδιοι στοχοι,με σκοπο οι Ελληνες να παραμεινουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση