GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 40χρονος για έρανο μαϊμού

Για διενέργεια παράνομου εράνου συνελήφθη σήμερα στην Λάρισα ένας 40χρονος Αλβανός, ο οποίος διέθετε προς πώληση έντυπο υλικό για λογα...

Συνελήφθη 40χρονος για έρανο μαϊμού
Για διενέργεια παράνομου εράνου συνελήφθη σήμερα στην Λάρισα ένας 40χρονος Αλβανός, ο οποίος διέθετε προς πώληση έντυπο υλικό για λογαριασμό μη κερδοσκοπικού σωματείου. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επίσης ότι ο δράστης λάμβανε συνδρομές από ανυποψίαστους πολίτες, αξίας 2, 3 και 5 ευρώ, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη από το νόμο ειδική άδεια από αρμόδια Αρχή.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 33 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διεξαγωγή παράνομου εράνου, ένα δελτίο ημερήσιας κίνησης, καθώς και 103 έντυπα τα οποία προορίζονταν για περαιτέρω διάθεση στο κοινό.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών, και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Την προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση