GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψηφοφορία στις 6 το πρωί ήθελε η Κωνσταντοπούλου! Την ''άδειασε'' ο Βούτσης...

Θέμα για τη διάρκεια της συζήτησης έθεσε και πάλι  η Ζωή Κωνταντοπούλου, παρά την απόφαση της διάσκεψης των Προέδρων να έχει ολοκληρωθεί...

Θέμα για τη διάρκεια της συζήτησης έθεσε και πάλι  η Ζωή Κωνταντοπούλου, παρά την απόφαση της διάσκεψης των Προέδρων να έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση τα μεσάνυχτα.
Η κ. Κωνσταντοπούλου, είχε προτείνει να μην τηρηθεί η διαδικασία του κατεπείγοντος ως προς τον χρόνο των ομιλητών, ώστε να μιλήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι και σε μεγαλύτερη διάρκεια.
Έτσι, τέθηκε προς ψήφιση από την Ολομέλεια η πρότασή της να συνεδριάσει όλη τη νύχτα η Ολομέλεια και να ξεκινήσει η ψηφοφορία στις 6 το πρωί. 
Από την κυβέρνηση απάντησε ο κ. Βούτσης ο οποίος συντάχθηκε με την απόφαση της διάσκεψης, ενώ οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί δεν πήραν καν το λόγο.
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε μόλις δύο βουλευτές και η ίδια ψήφισαν υπέρ, με τους υπόλοιπους 297 να τάσσονται κατά και η κ. Κωνσταντοπούλου αποχώρησε από το προεδρείο και έδωσε τη θέση της στον κ. Μητρόπουλο ευχόμενη «αυτή η διαδικασία να είναι η πρώτη και η τελευταία που διεξάγεται με αυτό τον τρόπο».
«Ποιά είναι η κυρία που φώναξε άιντε;» είπε από την έδρα, λίγο πριν κατέβει, έξαλλη η κ. Κωνσταντοπούλου. (Ηταν η κ. Αννα Καραμανλή της ΝΔ).
Όλες οι πτέρυγες χειροκρότησαν μόλις η πρόεδρος κατέβηκε από την έδρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση