GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναπτερώνονται οι ελπίδες: Σε 777 το φτερό που βρέθηκε στον Ινδικό

Ένα μέρος του αριθμού που είναι ορατός στο τμήμα φτερού αεροπλάνου που εντοπίστηκε στο νησί Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό, επιβεβαιώνει...

Αναπτερώνονται οι ελπίδες: Σε 777 το φτερό που βρέθηκε στον Ινδικό
Ένα μέρος του αριθμού που είναι ορατός στο τμήμα φτερού αεροπλάνου που εντοπίστηκε στο νησί Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό, επιβεβαιώνει ότι προέρχονται από ένα Boeing 777, τον ίδιο τύπο αεροσκάφους με αυτό της Malaysia Airlines (πτήση MH370) που εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014, ανακοίνωσε σήμερα ο  ο υφυπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας. 
«Ένα μέρος του αριθμού επιβεβαιώνει ότι τα συντρίμμια προέρχονται από ένα αεροπλάνο Boeing 777. Η πληροφορία αυτή προέρχεται από τη Malaysia Airlines. Με ενημέρωσαν», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αμπντουλαζίζ Καπράουι. 
Το τμήμα από το φτερό αεροσκάφους μεταφέρθηκε στη Γαλλία και εξετάζεται σε στρατιωτικό εργαστήριο στην Τουλούζ.
«Πιστεύω ότι βρισκόμαστε κοντά στη λύση του μυστηρίου της πτήσης MH370. Αυτή ενδέχεται να είναι μια πειστική απόδειξη ότι η πτήση MH370 κατέπεσε στον Ινδικό Ωκεανό», πρόσθεσε ο Καπράουι.
"Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα τις δημοσιοποιήσουμε", δεσμεύτηκε ο Μαλαισιανός πρωθυπουργός, προειδοποιώντας παράλληλα να μην γίνονται πρόωρες εικασίες.
"Είχαμε πολλούς εσφαλμένους συναγερμούς στο παρελθόν και για το καλό των οικογενειών που έχασαν συγγενικά τους πρόσωπα και έχουν υποφέρει από βασανιστικές αβεβαιότητες, απευθύνω έκκληση να εξακριβώσουμε την αλήθεια κατά τρόπο που να μπορέσουν να γυρίσουν σελίδα", σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση