GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

7χρονο κοριτσάκι επέζησε τρεις εβδομάδες σε ζούγκλα της Κολομβίας

Για περισσότερο από 18 μέρες αγνοείτο στην Κολομβία μια 7χρονη, η οποία είχε χαθεί σε εθνικό πάρκο στα βόρεια της χώρας. Το παιδί χάθ...

7χρονο κοριτσάκι επέζησε τρεις εβδομάδες σε ζούγκλα της Κολομβίας
Για περισσότερο από 18 μέρες αγνοείτο στην Κολομβία μια 7χρονη, η οποία είχε χαθεί σε εθνικό πάρκο στα βόρεια της χώρας. Το παιδί χάθηκε μαζεύοντας καρύδες για τους γονείς της και τελικά εντοπίστηκε από την αστυνομία σε μια εγκαταλειμμένη καλύβα στο εθνικό πάρκο Tayrona.
Το κορίτσακι βρέθηκε πολύ αφυδατωμένο, υποσιτισμένο και σε πολύ κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο της Santa Marta για θεραπεία. 
Η μικρούλα Jessica Patricia Arias είχε εξαφανιστεί στη ζούγκλα πριν σχεδόν τρεις εβδομάδες και παρα τις εκτεταμμένς έρευνες από γης και αέρος δεν είχε βρεθεί. Τελικά, οι αρχές εντόπισαν το κορίτσι μετα από τηλεφωνημα αγνώστου.στην οικογένεια και τον φύλακά της ζούγκλας.
Σύμφωνα με τις αρχές, το πώς έφτασε μέχρι την καλύβα και κυρίως το πώς κατάφερε να επιζήσει όλο αυτό το διάστημα, παραμένει άγνωστο – ωστόσο, τα σημάδια στα πόδια τηςδείχνουν ότι είχε περπατήσει πολύ.
Επίσης, οι αρχές διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες της εξαφάνισης αλλά και του εντοπισμού του παιδιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση