GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aνω των €50 δις και εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας το κόστος από τα capital controls...

Agis Veroutis Τα capital.controls θα έχουν ένα ανυπολόγιστα υψηλό τελικό κόστος για την κοινωνία. Ως και άνω των €50 δις, και πιθανόν ε...

Agis Veroutis

Τα capital.controls θα έχουν ένα ανυπολόγιστα υψηλό τελικό κόστος για την κοινωνία. Ως και άνω των €50 δις, και πιθανόν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Πρέπει να διερευνηθεί λοιπόν ενδελεχώς, η ακριβής υπαιτιότητα αυτού του κόστους, και να αποδοθεί η ευθύνη και το κόστος αυτό στους υπαίτιους.

Αυτοί που έκλεισαν τις τράπεζες ενός Ευρωπαϊκού κράτους ενόσω ισχύει η οδηγία του Lender of last resort για την ΕΚΤ, είτε είναι έλληνες πολιτικοί, όπως ο Τσίπρας και ο βαρουφάκης, είτε είναι ξένοι γραφειοκράτες όπως ο Draghi ή ο Γιουνκέρ, πρέπει να καταδειχθούν.


Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αποτελεί ιστορική υποχρέωση στις επόμενες γενιές των Ελλήνων και αποστολή κάθε νοήμονος Έλληνα, να διαλευκανθεί το ερώτημα αυτό, και να αποδοθούν οι ευθύνες που του αναλογούν στον καθένα υπεύθυνο για αυτή την πολεμική πράξη κατά του Ελληνικού Λαού.

Άμεσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση