GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aνατροπή και νίκη για τον Παναθηναϊκό

Με μία πραγματικά... παναθηναϊκή ανατροπή, παίζοντας με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο και κάτι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε ένα ε...

Παλικαρίσια ανατροπή και νίκη για τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό
Με μία πραγματικά... παναθηναϊκή ανατροπή, παίζοντας με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο και κάτι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με 2-1 της Κλαμπ Μπριζ στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, και ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το “Τριφύλλι”, καθώς στο 10ο λεπτό ο Βανάκεν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπομπό έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, “παγώνοντας” τη Λεωφόρο. Μάλιστα, οι Βέλγοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα τρία λεπτά αργότερα, αν ο Βανάκεν εκμεταλλευόταν καλύτερα τη σέντρα του Βάσκεθ.

Στη συνέχεια οι “πράσινοι” ανέβασαν ρυθμούς, και στο 33' ο Καρέλης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μέχελε, ωστόσο ο Μπεργκ δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Μπρουζές.

Όμως ο Σουηδός πήρε... εκδίκηση λίγα λεπτά αργότερα, στο 37', εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Νίνη και ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 43', όταν ο Ρώσος διαιτητής Μπεζμπορόντοφ απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Σάντσεθ για μαρκάρισμα στον Ντιαμπί, μετά από παρέμβαση του τέταρτου διαιτητή και ενώ στην αρχή είχε δείξει ο ίδιος κίτρινη κάρτα (!).

Κι όμως, ο Παναθηναϊκός δεν το έβαλε κάτω. Αφού άντεξε στην πίεση των Βέλγων στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, πέρασε στην αντεπίθεση και στο 65' κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά σε καθαρό χέρι του Μπομπό μέσα στην περιοχή. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρέλης, που δεν αστόχησε και έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στους γηπεδούχους.

Οι Βέλγοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, πιέζοντας προς το τέλος με διαδοχικά κόρνερ, όμως το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, και πλέον ο Παναθηναϊκός πρέπει απλά να μην ηττηθεί στο Βέλγιο για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα πλέι-οφ του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση