GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Associated Press: Ελληνες νεόνυμφοι βρέθηκαν αδέκαροι στη Νέα Υόρκη

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι από την Ελλάδα που, ενώ βρισκόταν στο γαμήλιο ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη, ξέμειναν από ρευστό λόγω του κλεισίματ...

Associated Press: Ελληνες νεόνυμφοι βρέθηκαν αδέκαροι στη Νέα Υόρκη
Ένα νιόπαντρο ζευγάρι από την Ελλάδα που, ενώ βρισκόταν στο γαμήλιο ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη, ξέμειναν από ρευστό λόγω του κλεισίματος των τραπεζών στην Ελλάδα, παρουσιάζει το Associated Press.
Οι νεόνυμφοι βρέθηκαν σχεδόν αδέκαροι στη Νέα Υόρκη, χωρίς να μπορούν αν χρησιμοποιήσουν τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες τους και χωρίς να μπορούν να τους στείλουν χρήματα από την Ελλάδα, λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης στη χώρα τους και το capital control, λέει το πρακτορείο.
Έτσι το ζευγάρι κατέφυγε στο ελληνικό προξενείο και τις ελληνικές εκκλησίες της Νέας Υόρκης, όπου τους έδωσαν χρήματα για να περάσουν τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι την επιστροφή τους στην Ελλάδα, την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση