GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργισμένος ο Γιούνκερ: Δεν είμαστε τρομοκράτες - Ποιοι νομίζουν ότι είναι; - BINTEO

Οργισμένος εμφανίστηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής. "Είμαι σθεναρά εναντίον του Grexit λαμβάνοντας...

Οργισμένος ο Γιούνκερ: Δεν είμαστε τρομοκράτες - Ποιοι νομίζουν ότι είναι; - BINTEO

Οργισμένος εμφανίστηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

"Είμαι σθεναρά εναντίον του Grexit λαμβάνοντας υπόψη την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Εγώ σθεναρά απορρίπτω όλες αυτές τις κατηγορίες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της εκστρατείας προ του δημοψηφίσματος, ότι δεν σεβόμαστε τον ελληνικό λαό, ότι είμαστε τρομοκράτες", είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

"Δεν μου αρέσει αυτή η λέξη. Ποιοι είναι αυτοί και ποιος νομίζουν ότι είμαι εγώ; Είμαι σθεναρά υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αλλά η ελληνική κυβέρνηση αφού δεν μπόρεσε να το πράξει αυτό σήμερα, θα πρέπει να είναι σε θέση να μας πουν που το πάνε" είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν" πρόσθεσε.

Ο κ. Γιούνκερ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι η Κομισιόν είναι προετοιμασμένη για όλα. "Έχουμε και το σενάριο του Grexit το οποίο έχουμε προετοιμάσει λεπτομερώς. Βεβαίως έχουμε και σενάριο σε ότι αφορά τη συνδρομή σε  ανθρωπιστικό επίπεδο".

Τέλος, όσον αφορά τις δεσμεύσεις της Ελλάδας στην ΕΚΤ, ο κ.Γιούνκερ απάντησε ότι "θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση τουλάχιστον μέχρι τις 08.30 το πρωί της Παρασκευής".

 

Δείτε τις δηλώσεις του Γιούνκερ μετά το 01:35 του βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση