GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγινε κι αυτό! Κατατέθηκε ...αντι-μήνυση υπέρ του Βαρουφάκη!

Εγινε κι αυτό! Αναφορά Μηνυτήριος κατατέθηκε χθες 30 Ιουλίου στην Εισαγγελία κατά της διαφθοράς με αρ. πρωτ.1095/30-7-2015 και στην Πρόεδ...

Εγινε κι αυτό! Αναφορά Μηνυτήριος κατατέθηκε χθες 30 Ιουλίου στην Εισαγγελία κατά της διαφθοράς με αρ. πρωτ.1095/30-7-2015 και στην Πρόεδρο Αρείου Πάγου με αρ. πρωτ. 1415/29-7-2015 υπέρ του Γιάνη Βαρουφάκη! 

Θέμα της: Η δήθεν οικονομική κρίση, η παράνομη διοίκηση της Ελλάδας από τον κ. Σόιμπλε και μια “Ρουμάνα”, τηνΝτέλια Βελκουλέσκου η παράνομη προπαγάνδα, η κατά συρροή παρανομίες, τα επισφαλή δάνεια, τα 800 δις στο εξωτερικό, οι δολοφονίες- αυτοκτονίες δανειοληπτών, η διαφθορά, η λίστα Λαγκάρντ, η στρατηγική θέση της Ελλάδας, ο ορυκτός πλούτος, οι παρανομίες των ΜΜΕ, οι απειλές κατά της χώρας, κλπ. παρανομίες.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων:
Η Ελλάδα πλέον διοικείται από μια “Ρουμάνα”…
τέτοιο κατάντημα δεν είχε υποστεί ποτέ η Ελλάδα και ουδείς αντιστέκεται
στην νέα Εθνική προδοσία…
“Η γενναία αντίσταση των Ελλήνων θα σώσει τους ίδιους
και τους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη” (Νόαμ Τσόμσκι)
Η κατάσχεση πρώτης κατοικίας θα φέρει τεράστια κοινωνική έκρηξη.
Ο νέος Όθωνας ή Λεοπόλδος της Αυστρίας ο κ. Σόιμπλε, αφού πήρε το ταμείο δημόσιας περιουσίας, παράνομα, θα διοικήσει από το Λιχτενστάιν απευθείας την Ελλάδα, οπότε δεν χρειάζεται εσωτερικούς συνεργάτες - προδότες, δοσίλογους ή ρουφιάνους, οι οποίοι στο τέλος θα υποστούν μεγάλη καταστροφή, όπως και ο στρατηγός ή αστυνόμος ή ο δικαστικός, ο οποίος θα καταντήσει σαν ένας άνεργος ταξιτζής, αφού η νέα Γερμανία ή η νέα φεουδο-τραπεζοδικτατορία δεν τους χρειάζεται πλέον! Στο χέρι σου είναι τώρα να σταματήσεις αυτήν την πορεία γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά, όπως το είχαμε γράψει και στον σοβαρό εισαγγελέα κ. Πεπόνη. .

Η παρούσα αποτελεί ταυτόχρονα, αντι-μήνυση σε αυτούς, που κατέθεσαν αναφορά ή μήνυση κατά Βαρουφάκη, για ψευδή καταμήνυση, και αποτελεί για αυτούς στην ουσία προπαρασκευαστική πράξη, συνέργεια και συμπόρευση σε εθνική προδοσία, ως ψευδή καταμήνυση, διότι κατά την γνώμη μας, η σχεδίαση ειδικών σχεδίων αντιμετώπισης της κρίσης σε μια ασταθή κοινωνία η οποία απειλείται από GREXIT, είναι υποχρέωση του Υπουργού και δεύτερον αφού αυτά δεν έγιναν πράξη, δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα. Να διαβιβαστεί στην Βουλή,.

Οι επιλογές Γιάννη Βαρουφάκη και τα σχέδια Α, Β ή Γ ή Δ περί παραμονής στο ευρώ ή ταυτόχρονης ρευστότητας ή εξόδου από το ευρώ.
Ένας σοβαρός και μη προδότης υπουργός οικονομίας, όταν η Ελλάδα πιέζεται από τον κ.. Σόιμπλε να βγει από το Ευρώ πρέπει, να καταστρώνει σχέδια αντιμετώπισης της κρίσης. Τα σχέδια αυτά είναι απόρρητα.
Επίσης, να ερευνηθεί η καταγγελία Βαρουφάκη ότι η κ. Σαβαίδου «ελέγχεται» από τις Βρυξέλλες και αν αυτό είναι νόμιμο.
Ο κ. Βαρουφάκης ζήτησε τα λεφτά που χρωστάμε οι Γερμανοί από τον ίδιο τον Σόιμπλε και αυτό του στοίχησε την θέση του. Ο κ. Βαρουφάκης με τις γνώσεις του έβγαλε τα κόμπλεξ των ξενων και θέλουν να τον εξουδετερώσουν για να επικρατήσουν οι υποτακτικοί.
Να ερευνηθεί αν είναι νόμιμο να διοικεί το δημόσιο Ταμείο ο κ. Σόιμπλε και σε κάθε Υπουργείο ακόμα και στο Δικαιοσύνης να υπάρχει υπερυπουργός – τοποτηρητής ξένος υπάλληλος. Τότε αν αυτό δεν είναι εθνική προδοσία τότε τι είναι. Να σταλεί η παρούσα μηνυτήριος αναφορά στην Βουλή όπως στάλθηκαν και οι άλλες κατά του κ. Βαρουφάκη.

Θέμα 2. Ντέλια Βελκουλέσκου: Η «Ρουμάνα» του ΔΝΤ που «βασάνισε» τους Κύπριους έρχεται στην Ελλάδα… Να συλληφθεί μόλις έρθει στην Ελλάδα για σκόπιμη γενοκτονία και πράξεις αντεθνικές κατά της Ελλάδας.
Να ερευνηθεί αν είναι νόμιμο να διοικεί την Ελλάδα μια Ρουμάνα… πιθανά από την εποχή Τσαουσέσκου και αν είναι νόμιμο σε κάθε Υπουργείο ακόμα και στο δικαιοσύνης να είναι ένας ξένος επίτροπος που το διοικεί. Επομένως ακόμα και η Δικαιοσύνη, ο στρατός και όλοι ελέγχονται από τους ξένους!
Αν φορολογηθούν τα 800 δις που είναι στο εξωτερικό δεν θα έχουμε ανάγκη να δανειστούμε τα 82 δις από την Τρόικα και ΔΝΤ. Αυτό δεν αποτελεί εθνική προδοσία?
Γιατί δεν εισπράτονται τα πρόστιμα που επιβάλλει το δημόσιο σε μεγαλο-οφειλέτες .

Η παρούσα αποτελεί μήνυση έγκληση και πολιτική αγωγή 45 ευρώ κατά παντός.
Μάρτυρες
Γεώργιος Ρόζος Γκύζη
Θεοδώρου Λάζαρος, δανειολήπτης
Παπαδάτου Χαριτίνη,  Αθήνα
Βαλαβάνη Νάντια, Βουλευτής.
Λαφαζάνης Παναγιώτης Βουλευτής.
Και άλλοι που θα δηλωθούν στην ανάκριση.
Η παρούσα υπέχει θέση μήνυσης έγκλησης και πολιτικής Αγωγής 45 ευρώ κατά παντός.

Αθήνα, 30-7-2015
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης
Πρόεδρος «Ελληνοδιεθνής»
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη ΤΚ 15121 Αθήνα
www.koutsoukos-anastasios.gr
τηλ., 6980203968
Κατατέθηκε στην Εισαγγελία κατά της διαφθοράς με αρ. πρωτ.1095/30-7-2015 και στην Πρόεδρο Αρείου Πάγου με αρ. πρωτ. 1415/29-7-2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση