GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητρόπουλος ...Ιανός: Ερχεται χειρότερο Μνημόνιο αλλά θα το ψηφίσω!

"Περιμένουμε δέσμη μνημονιακών μέτρων με δικλείδες ακόμη και αυστηρότερες από τα προηγούμενα μνημόνια» εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της Β...

"Περιμένουμε δέσμη μνημονιακών μέτρων με δικλείδες ακόμη και αυστηρότερες από τα προηγούμενα μνημόνια» εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Παραπολιτικά".
Ερωτηθείς για το αν θα ψηφίσει ενδεχόμενη συμφωνία άφησε να εννοηθεί ότι θα ταχθεί υπέρ τονίζοντας πως θα προτάξει το «κλάμα των γερόντων στις ουρές και τον κίνδυνο της χρεοκοπίας» και λιγότερο τη δική του υστεροφημία.
Ο κ. Μητρόπουλος καταλόγισε «λάθη στη διαπραγματευτική ομάδα, αλλά και στην κεντρική πολιτική διαπραγμάτευση» σημειώνοντας ότι «αύριο εκπνέει το πολεμικό τελεσίγραφο των δανειστών, υπό την απειλή εκδίωξης και αποπομπής μετά την αποτυχία των δικών μας διαπραγματεύσεων».
Εκτίμησε, τέλος, ότι «οι δανειστές θα προχωρήσουν με τις προτάσεις τους σε βίαιη βουλγαροποίηση της κοινωνίας σε μισθούς και συντάξεις» τονίζοντας πως «άλλο κράτος σε περίοδο ειρήνης δε βρέθηκε να αντιμετωπίζει αυτό το θανάσιμο δίλημμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση