GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την εγκύκλιο αναπληρωτών επεξεργάζονται τα αρμόδια τμήματα

Ενδεχομένως και την άλλη εβδομάδα να ανακοινωθεί η εγκύκλιος αναπληρωτών σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που είχαμε από το Υπουργείο Παι...

Την εγκύκλιο αναπληρωτών επεξεργάζονται τα αρμόδια τμήματα
Ενδεχομένως και την άλλη εβδομάδα να ανακοινωθεί η εγκύκλιος αναπληρωτών σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που είχαμε από το Υπουργείο Παιδείας. Αυτή τη στιγμή τα αρμόδια τμήματα επεξεργάζονται την εγκύκλιο και υπάρχει μια πιθανότητα και για ανακοίνωσή της, εάν προλάβουν αύριο και φυσικά αν μπει και η υπογραφή του υπουργού. 
Με τα έως τώρα δεδομένα, και αν δεν υπάρξουν αλλαγές, στην εγκύκλιο θα υπάρχει αναφορά για άνοιγμα των πινάκων από το 2012 και έπειτα με προσμέτρηση των δυσπρόσιτων αυτής της περιόδου, επίσης θα δίνεται προθεσμία μέχρι τέλη Ιουλίου για τις αιτήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές αντιδράσεις στους εκπαιδευτικούς για το γεγονός ότι οι πίνακες ανοίγουν μερικώς και όχι από το 2010 όπως είχε υποσχεθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας ενώ σχετική ρύθμιση υπήρχε και στο σχέδιο νόμου του οποίου η δημόσια διαβούλευση ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο. 
Ο Σύλλογος Αναπληρωτών Νηπιαγωγών  έχει προχωρήσει εδώ και καιρό σε εξώδικη διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Παιδείας ενώ το Νοέμβριο του 2014 κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της ρύθμισης Λοβέρδου στο ΣτΕ και αντίστοιχη αίτηση προτίμησης ενώ έχει διαμηνύσει ότι σε περίπτωση εφαρμογής της ρύθμισης του πρώην υπουργού Παιδείας θα προχωρήσει σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, παγώνοντας την εφαρμογή της έως την εκδίκαση την υπόθεσης. 
Καλόγηρος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση