GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η βίαιη προσαρμογή του Τσίπρα, το ΟΧΙ, το ΝΑΙ και η αυτοκριτική...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Παρακολουθώ εναγωνίως την βίαιη προσαρμογή του Τσίπρα στην πραγματικότητα, με την ελπίδα η έστω και καθυστερημένη ...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

Παρακολουθώ εναγωνίως την βίαιη προσαρμογή του Τσίπρα στην πραγματικότητα, με την ελπίδα η έστω και καθυστερημένη πολιτική του ενηλικίωση να αποβεί σωτήρια για την χώρα μας και να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας μεταπολίτευσης που θα μας μετατρέψει σε μια κανονική Ευρωπαική χώρα. Τα υπόλοιπα, γι αυτά που προηγήθηκαν, για τα λάθη και τις παραλήψεις, τα ψέματα και τις υπερβολές, θα τα πούμε εν καιρώ. Προέχει η σωτηρία και η επιβίωση μας.
Δυο κουβέντες μόνο:
Δικαιολογώ τους πιτσιρικάδες που ψήφισαν ΟΧΙ και έβριζαν όσους δηλώναμε ΝΑΙ. Ηταν η επιλογή που βρήκαν για να αντιδράσουν στην Ελλάδα του χθες, στην ζοφερή πραγματικότητα που ζουν, και η οποία τους τσαλάκωσε τα όνειρα και τους υποχρεώνει να ζουν με φιλοδωρήματα των γονιών τους.
Δικαιολογώ και τους παραδοσιακούς αριστερούς, τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ απο ανέκαθεν, και οι οποίοι αδυνατούν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της διακυβέρνησης και συνεχίζουν με νοοτροπία αντιπολιτευσης και ιδεολογικών εμμονών. Ο δρόμος τους, οδηγεί σύντομα σε διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργία κόμματος δραχμής και κομμουνιστικής επαγγελίας.
Οι υπόλοιποι, ας κάνουν την αυτοκριτική τους, ή αλλιώς ας μετρηθούν με βλακόμετρο. Ειδικά οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι πρόωροι συνταξιούχοι, οι κακομαθημένοι φαρμακοποιοί, γιατροί και δικηγόροι. Σε ό,τι αφορά δε τους πρώην ΠΑΣΟΚους που νόμισαν ότι η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα τους παρείχε την λαθροβιότητα και την ευνοιοκρατία που- δυστυχώς κι εγκληματικώς- τους πρόσφερε το ΠΑΣΟΚ, να ξέρουν ότι είναι ξεφτίλες. Αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση