GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν ψήφιζε το παιδί μου την Κυριακή...

Penny Molfeta Αν ψήφιζε το παιδί μου την Κυριακή και αν με ρωτούσε την άποψη μου θα του έλεγα αυτο ακριβώς που προσπαθώ να του μάθω μεχ...

Penny Molfeta

Αν ψήφιζε το παιδί μου την Κυριακή και αν με ρωτούσε την άποψη μου θα του έλεγα αυτο ακριβώς που προσπαθώ να του μάθω μεχρι τωρα και ελπίζω να τα καταφέρω.
Να χρησιμοποιείς το μυαλο σου, να ακούς και να βλέπεις όσα γίνονται γυρω σου και να τα αξιολογείς. Να αναλύεις και να κρίνεις. Να αμφισβητείς και να ζητάς αποδείξεις. Να μην πλανάσαι απο υποσχέσεις, γλυκα λογια και ευκολα αισθήματα. Να αξιολογείς τους ανθρώπους απο όσα σου έδωσαν και έκαναν για σενα και όχι απο αυτα που σου λενε. Να τους κρατάς ή να τους διώχνεις απο τη ζωή σου, ανάλογα με όσα έπραξαν.
Να ακούς τις παροτρύνσεις των άλλων αλλα να αποφασίζεις αυτο που ΕΣΥ κρίνεις σωστό.
Να φοβάσαι και να φεύγεις απο όσους προσπαθούν να σε πείσουν και να σε κατευθύνουν.
Να επιλέγεις αυτο που ΕΣΥ επιθυμείς και να μην παρασύρεσαι απο τις επιλογές των άλλων. Να τιμάς τις επιλογές σου και να ξέρεις παντα πως η καθε απόφαση ειναι μονο δικη σου γιατι θα επηρεάζει τη δικη σου ζωή. Να καταλάβεις πως μας ορίζουν και μας καθορίζουν οι επιλογές μας. Και να ξέρεις πως οι αυτόφωτοι ανθρωποι ειναι οι πλήρεις ανθρωποι. Που ακομα και αν επιλέξουν το λαθος θα το μετουσιώσουν σε σωστό στην επόμενη επιλογή.
Είτε επιλέξεις το ναι ή το όχι, η ζωή σου θα ειναι ακομα εκει και θα σε περιμενει, αρκεί να ξέρεις να την φτιάχνεις ΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση