GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα...

Κόσμος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται στο Σύνταγμα. Κάλεσμα έχει γίνει από ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες ομάδες της εξωκοινοβουλευτικής α...


Κόσμος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται στο Σύνταγμα. Κάλεσμα έχει γίνει από ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες ομάδες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου με τα επείγοντα μέτρα εφαρμογής του Ν. 4334/2015, έχει εξαγγείλει για απόψε στις 19:30 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ. Συλλαλητήριο στην Ομόνοια, «ενάντια στο δεύτερο πακέτο μέτρων στο πλαίσιο του τρίτου μνημονίου» πραγματοποιεί την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ.
Τα αιτήματα της ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής, είναι η «ανατροπή του νέου βάρβαρου μνημονίου και όλων των μνημονιακών πολιτικών, η μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους, η προάσπιση της λαϊκής κυριαρχίας, ανεξαρτησίας και δημοκρατίας».
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.
Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ έχουν προγραμματισθεί και σε άλλες 40 πόλεις της χώρας.
Στο μεταξύ, με νέα εντολή της Αστυνομίας, ανοιχτοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο».
Προηγούμενη εντολή της ΕΛΑΣ προέβλεπε ότι οι παραπάνω σταθμοί θα ήταν κλειστοί από τις 18:00, λόγω των προγραμματισμένων διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση