GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρό τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη σε προάστιο του Τόκιο

Μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τουρίστες συνετρίβη σήμερα σε κατοικημένη περιοχή του Τόκιο, στη συνοικία Τσόφου, με αποτέλεσμα σ...

Μικρό τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη σε προάστιο του Τόκιο
Μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τουρίστες συνετρίβη σήμερα σε κατοικημένη περιοχή του Τόκιο, στη συνοικία Τσόφου, με αποτέλεσμα σπίτια και αυτοκίνητα να πιάσουν φωτιά και να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι.
Σύμφωνα με το το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK, δύο άνδρες μέσα στο αεροπλάνο που μετέφερε πέντε ανθρώπους, σκοτώθηκαν όπως και μια γυναίκα που ήταν μέσα στο σπίτι της. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Τόκιο ανέφερε ότι τρεις άνθρωποι υπέστησαν "καρδιοαναπνευστική ανακοπή", μια αιτία θανάτου που συνήθως επικαλούνται αξιωματούχοι στην Ιαπωνία μέχρι τα αίτια του θανάτου να επιβεβαιωθούν από ιατροδικαστή.
Η πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε επίσης ότι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και ότι πέντε σπίτια και τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Τα συνεργεία διάσωσης εντόπισαν και διέσωσαν έναν άνθρωπο που είχε χάσει τις αισθήσεις του από το αεροπλάνο μετά τη συντριβή. Επίσης μια γυναίκα βρέθηκε αναίσθητη ανάμεσα στα συντρίμμια του αεροσκάφους στο έδαφος.
Οι εικόνες που μετέδωσε η τηλεόραση έδειχναν τους πυροσβέστες να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά, αλλά και τα συντρίμμια της ουράς του αεροσκάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση