GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλιβερή η εικόνα ορισμένων Ελλήνων ευρωβουλευτών...

Από τον  Ευριπίδη Μπίλλη. Παρακολούθησα την ομιλία του Πρωθυπουργού στο ευρωκοινοβούλιο και όλες τις άλλες ομιλίες. Από τους Έλληνες ε...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη.

Παρακολούθησα την ομιλία του Πρωθυπουργού στο ευρωκοινοβούλιο και όλες τις άλλες ομιλίες.
Από τους Έλληνες ευρωβουλευτές των λοιπών πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ κομμάτων αξιέπαινη η Ελληνική ομιλία του Έλληνα Ευρωβουλευτή κ. Ανδρουλάκη.
Θλιβερή η εικόνα ορισμένων Ελλήνων ευρωβουλευτών που δεν αντιλήφθηκαν ότι στο ευρωκοινοβούλιο εκπροσωπούσαν, υπό τις παρούσες συνθήκες, την Ελλάδα και μετά το κόμμα τους.
Απαράδεκτη και θλιβερή η εικόνα της κυρίας Καϊλή που παρ όλον ότι ανήκει στη σοσιαλδημοκρατική ομάδα ξεπέρασε τον Γερμανό Βέμπερ της δεξιάς σε «έξυπνη» χολή και μίσος εναντίον της «πατρίδας» της Ελλάδας.
Ο κ. Κύρτσος προσπάθησε με ανεπίτρεπτη αγένεια εναντίον του πρωθυπουργού της πατρίδας του, να κάνει Σαμαρική προπαγάνδα στην Ελλάδα μέσω του ευρωκοινοβούλιο.
Σε ανεκτά θα έλεγα πλαίσια η ομιλία του κ. Κύρκου.
Σε απαράδεκτα πλαίσια για ευρωκοινοβούλιο με θέμα την Ελλάδα η ομιλία και επιθετικότητα του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.
Καλύτερα να μην αναφερθώ στην ομιλία της ετέρας εκπροσώπου του Σαμαρά στο ευρωκοινοβούλιο, την κ. Σπυράκη.
Για τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ προφανώς όλοι διερωτώντο τι δουλειά έχει στο ευρωκοινοβούλιο.
Και γιατί το κόμμα του το ΚΚΕ συμμετέχει στις ευρωεκλογές όταν θέλει, όχι βελτίωση της ΕΕ αλλά διάλυση της.
Για τον εκ Κύπρου κ. Μαυρίδη, καλή η ομιλία του, αλλά όχι σαφής όσον έπρεπε.
Ο Γιούνκερ, να συνεχίζει τα ψέματα του ότι δεν ζητούσαν μείωση συντάξεων (ΕΚΑΣ, ρΉΤΡΑ μηδενικού ελλείμματος κτλ) και θρασύτατα, μετά και τις χθεσινές έξυπνες» δηλώσεις του γιαGREXIT, να ζητεί μείωση των αμυντικών δαπανών (προφανώς για να προκαλέσει ρήξη στην κυβέρνηση και πτώση της και συνεργασία του κ. Τσίπρα με τον Ποτάμη), αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά (για τον ίδιο λόγο για ρήξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) κτλ
Τέλος το να εκφράζουν την άποψη τους και να συμφωνούν με τον Κρούγκμαν ο Φαράτζ και η Λεπέν, ότι λύση για την Ελλάδα ήταν η έξοδος μας από το ευρώ (που όμως θα κατέστρεφε την ευρωζώνη που όπως όλα δείχνουν τελικά δεν θα αποφύγει το μοιραίο) δεν σημαίνει ότι είναι εχθροί του Ελληνισμού.
Ημών ως φανατικού Ανανιακού νεοταξικού ναι, κ. Παπαδημούλη.
Της Ελλάδας όμως , όχι. Και κακώς για την Ελλάδα τους επιτεθήκατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση