GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας γάμος γεμάτος εκπλήξεις για τον Ιωσήφ Μαρινάκη

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο μιλά για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη λίγο πριν παντρευτεί, αλλά κ...

Ένας γάμος γεμάτος εκπλήξεις για τον Ιωσήφ Μαρινάκη
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο μιλά για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη λίγο πριν παντρευτεί, αλλά και πως μπόρεσε να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.
«Περιμένοντας να έρθει η σειρά μας για να παντρευτούμε, σκέφτηκα να πεταχτώ για λίγο έξω από τα Δημαρχείο μαζί με τον κουμπάρο μας, για να καπνίσουμε. Βγαίνοντας η υπεύθυνη ασφαλείας μας πάλι μέσα στο κτίριο. Μόνο που παρέλειψε να μας πει ότι σε λίγα λεπτά το Δημαρχείο έκλεινε. Ύστερα από λίγο, η Χρύσα μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε- να μπούμε μέσα γιατί θα ξεκινούσε η τελετή. Πήγαμε λοιπόν στην κεντρική είσοδο και τη βρήκαμε κλειδωμένη. Φωνάξαμε τον υπεύθυνο ασφαλείας αλλά δεν ήθελε να μας ανοίξει. Ειδοποιήσαμε τη Χρύσα που ήταν μέσα και μας περίμενε, να ενημερώσει τον υπεύθυνο του Δήμου για να κάνει μια εξαίρεση αλλά εκείνος της είπε: "Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είναι στο χέρι του security να τους αφήσει να μπουν ή όχι". Ευτυχώς, όταν του εξήγησα ότι είχα έρθει από την Ελλάδα και ότι με περίμενε μέσα η γυναίκα μου για να παντρευτούμε μας άνοιξε λέγοντας: "Σας κάνω χάρη, γιατί κανονικά απαγορεύεται η είσοδος". (Γελάει.)», εξομολογείται.
Στενοχωρήθηκε η Χρύσα που δεν έβαλε νυφικό; Ο Ιωσήφ Μαρινάκης αποκαλύπτει:
«Κάθε άλλο. Μου είπε ότι της άρεσε πολύ που παντρεύτηκε με τα αθλητικά. Δεν είμαστε το κλασικό ζευγάρι που θα ήθελε να πάει στην εκκλησία με το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι. Έτσι κι αλλιώς όλο αυτό για τη Χρύσα ήταν μία μεγάλη έκπληξη που αποκαλύφθηκε μόνο την τελευταία μέρα όταν την πήρα για να πάμε στο Δημαρχείο. Πηγαίνοντας εκεί βρήκε ένα μεγάλο λευκό καπέλο που έγραφε bride (νύφη), οπότε και στιλιστικά αυτό που βγήκε μας άρεσε πολύ».
Όσο για το πότε πρόλαβε να βρει βέρες και γαμήλια ανθοδέσμη, ανέφερε:
«Τις βέρες τις πήρα το ίδιο πρωί. Έβρεχε κιόλας, από ό,τι θυμάμαι, και χρησιμοποίησα το μετρό για να μην ταλαιπωρηθώ. Τα λουλούδια τα αγόρασα από ένα σούπερ μάρκετ που απέξω είχε και ανθοπωλείο. Και επειδή οι ανθοδέσμες που είχε δεν μου πολυάρεσαν, πήρα μόνο τριαντάφυλλα που τα έδεσα με μία γραβάτα, γιατί δεν είχα ούτε κορδέλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση