GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το όραμα της Ξουλίδου με τον ...Αγιο Εφραίμ και ο διάλογός της με τον Καμμένο πριν από την ψηφοφορία!

Η Στ. Ξουλίδου, στην ψηφοφορία, τα ξημερώματα της 11 Ιουλίου 2015, πήγε κόντρα όχι μόνο στη συνείδησή της αλλά και στο όραμα που είχε δει...

Η Στ. Ξουλίδου, στην ψηφοφορία, τα ξημερώματα της 11 Ιουλίου 2015, πήγε κόντρα όχι μόνο στη συνείδησή της αλλά και στο όραμα που είχε δει λίγο νωρίτερα. Το απόγευμα και ενώ υπήρχε σε εξέλιξη κοινοβουλευτική ομάδα, είχε φύγει ο κύριος Καμμένος, εκεί που καθόταν στην καρέκλα της είδε ένα όραμα, εμφανίστηκε μπροστά της ο Αγιος Εφραίμ, και της είπε ότι πρέπει να καταψηφίσει! Μάλιστα συμπτωματικά την ώρα που είδε το όραμα έσπασε η καρέκλα της. Η κυρία Ξουλίδου θεώρησε σημάδι, το γεγονός πως έσπασε η καρέκλα και πήγε στον κύριο Καμμένο να του μεταφέρει ακριβώς όλα όσα συνέβησαν.
Ο κ. Καμμένος της απάντησε πως «Είναι σεβαστά όσα σου είπε ο Αγιος Εφραίμ, αρκεί να μην πέσει η κυβέρνηση, αν πέσει η κυβέρνηση θα έχεις να κάνεις με εμένα κι όχι με τον Αγιο».
Στο παρά 1′ κι ενώ παιζόταν η «τιμή» της κυβέρνησης για μια ψήφο, πίεσαν την κυρία Ξουλίδου να μπει μέσα και να ψηφίσει. Γι” αυτό και μπήκε με την τσάντα της και είπε στην αρχή να ψηφίσει παρόν διότι το όραμα υπερίσχυσε. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν ο κύριος Καμμένος της είπε «Πατρίδα κι όχι όραμα» και πρόσθεσε η κυρία Ξουλίδου, «Οχι παρόν, εννοείται Ναι».
ΠΗΓΗ: http://www.alphatv.gr/shows/informative/news/webtv/kentriko-deltio-110715

2 σχόλια

  1. Τι είναι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ?

    Είναι οι Άθλιοι που χωρίσανε τους Έλληνες σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, λες και το 2010, όταν ήμασταν ένα βήμα πριν την χρεοκοπία εξ αιτίας του Μπουχέσα πρώην Πρωθυπουργού Καραμανλή του Μικρού, εκείνου που έβλεπε από την τηλεόραση του σπιτιού του να καίγεται η Ελλάδα, εβδομήντα άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί σε ένα καλοκαίρι, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ( ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΦΕΛΛΩΝ ) ένας άλλος πρωθυπουργός ο Παπανδρέου ξύπνησε ένα πρωί και είπε στην συμβία του, ρε πόπη έχω πονοκέφαλο, τι λες αν θα τραβήξω ένα μνημόνιο στους συμπατριώτες μας με απολύσεις, μειώσεις μισθών και τα συναφή θα μου περάσει?
    Όμως ο χρόνος δεν σταματά, έγιναν κυβέρνηση και υποχρεωθήκανε εξ αιτίας των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ να φέρουνε και να ψηφίσουνε με τα χεράκια τους το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, όμως σαν ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ το μεθοδεύσανε έτσι που να καταλήξουν να το ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ για να μην τους βλέπουν οι ψηφοφόροι τους.

    Και βέβαια κατόπιν εσωτερικής συνεννοήσεως κάποιοι πρόβαλαν αντιρρήσεις έτσι που να μπορούν να πουν στους ηλιθίως σκεπτόμενους ψηφοφόρους που τους ακολουθούν, μην ανυσηχείτε εμείς είμαστε εδώ! Κρατούμε ψηλά την σημαία της ηλιθιότητας που σας ποτίσαμε! Η μνημονιακή αντιπολίτευση ψηφίζει τα μέτρα!
    Τουτέστιν και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ και με τους χαχόλους και με τους σοβαρά σκεπτόμενους, αν υπάρχουν ακόμη τέτοιοι στην κοινωνία που να τους ακολουθούν.

    ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέκνον μου Ξουλίδου με αμφισβήτησες? αγνόησες την εντολή μου, εντολή Αγίου? πως θα με ξανααντικρύσεις? πως θα σε ξαναεμπιστευτώ? Αλλοίμονο σου!!!
    Σε διατάσω και μην ξανατολμήσεις να με ξανακοροϊδέψεις και να κάνεις καθημερινώς 365 μετάνοιες, να επισκέπτεσε καθημερινά τρεις διαφορετικούς ναούς που θα έχουν την εικόνα μου και θα την προσκυνάς,και να φτιάξεις με δικάσου έξοδα την καρέκλα που καθόσουν στην Βουλή και έσπασε γιατί αυτό δεν έγινε από μένα αλά από τα περιτά σου κιλά.( οι παραπάνω εντολές θα σε βοηθήσουν να χάσεις μερικά ) Άλωστε αυτά τα χρήματα που θα δαπανήσεις δεν είναι από την τσέπη σου αλλά από το υστέρημα των ηλίθιων που σε αναδυκνείουν βουλευτή.
    ---------------------------------------------------------------------

    Ρε κατίνα γιατί αυτή η λέξη σου αξίζει αν εγώ ήμουν ο Αγιος που επικαλέστηκες δεν θα επέτρεπα ποτέ να γίνεις βουλευτής ακόμη κι αν με έδιωχνε ο Θεός από κοντά του, ΑΧΡΗΣΤΗ.....



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση