GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακρότητες! Αυτός είναι ο Ελληνας που ψήφισε «Οχι», για τις ολλανδικές εφημερίδες...

Ενας ευτραφής και καλοζωισμένος μεσήλικας, με μεγάλη κοιλιά και χυδαία εμφάνιση, φοράει σαγιονάρες γιατί είναι διακοπές και έχει απλωμένο...

Ενας ευτραφής και καλοζωισμένος μεσήλικας, με μεγάλη κοιλιά και χυδαία εμφάνιση, φοράει σαγιονάρες γιατί είναι διακοπές και έχει απλωμένο το ένα χέρι ζητώντας λεφτά.
Αυτόν τον Ελληνα εμφανίζει η ολλανδική εφημερίδα De Volksrant ότι ψήφισε «Οχι» στο τελευταίο δημοψήφισμα και απέρριψε την πρόταση των δανειστών για συνέχιση του προγράμματος.
Το σκίτσο είναι προσβλητικό για τους Ελληνες. Το μεσαίο δάχτυλο του εν λόγω «Ελληνα» είναι υψωμένο, εννοεί πιθανόν προς τους Ευρωπαίους εταίρους.

3 σχόλια

  1. όσο και αν δεν μας αρέσει, το σκίτσο σκιαγραφεί επιτυχώς τον μέσο σημερινό Έλληνα. Γερασμένος μεσήλικας (αφού η υπογεννητικότητα μαστίζει τη χώρα μας) ξεδιάντροπος αφού με το ένα χέρι λοιδωρεί και με το άλλο εκλιπαρεί για βοήθεια, σαγιονάρα (γιατί φυσικά είναι άνεργος), με τη χαρακτηριστική κοιλιά του δημοσίου υπαλλήλου (που την αποκτάς όταν κάνεις καθηστική ζωή και δεν έχεις άγχος) και Ελληναράς (δηλαδή που νομίζεις ότι αποτελείς τον εκλεκτό λαό επειδή κάποτε κάποιοι που μιλούσαν την ίδια Γλώσσα με σένα έχτιζαν Παρθενώνες.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 75%και ανω του ΟΧΙ προερχεται απο ηλικιες 18-29 αρα απο αποφοιτους λυκειου εως και πτυχιουχους .Οι ηλικιες ανω των 60 ψηφισαν ΝΑΙ.Οπως και οι βολεμενοι ψηφισαν ΝΑΙ.Το αρθρο ειναι τελειως ανακριβες και αστοχο.Το καποιοι δεν ειναι οι τυχαιοι καποιοι.Ειναι οι προγονοι μας οσο και αν ενοχλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΑΡΑΔΕΣ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση