GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύριο το πρωί η ΚΟ και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει αύριο στις 8 το πρωί η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με δύο κρίσιμα θέματα προς συζήτηση: Το πρώτο είναι η συμφωνία που ...

Αύριο το πρωί η ΚΟ και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει αύριο στις 8 το πρωί η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με δύο κρίσιμα θέματα προς συζήτηση: Το πρώτο είναι η συμφωνία που επιτεύχθηκε στην Σύνοδο Κορυφής τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στις Βρυξέλλες και, το δεύτερο η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της μετά την διαφοροποίηση 32 βουλευτών της.

Η συνεδρίαση θα είναι κλειστή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πέραν της συζήτησης για τη συμφωνία, αναμένεται να διευκρινιστεί η στάση των βουλευτών, κυρίως της Αριστερής Πλατφόρμας, αν, δηλαδή, προτίθενται να επαναλάβουν το «παρών» ή να επιλέξουν το «όχι» ή και να απουσιάσουν ή αν θα επιλέξουν να αλλάξουν την ψήφο τους.

Μία ώρα αργότερα, στις 9 το πρωί,θα συνεδριάσει και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση