GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα είναι το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα...

Από το sibilla-gr ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ θα είναι το κόμμα του Α. Τσίπρα στις επόμενες εκλογές... Μέσα στον επόμενο μήνα ολοκληρώνεται η τελευταία...

Από το sibilla-gr
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ θα είναι το κόμμα του Α. Τσίπρα στις επόμενες εκλογές...
Μέσα στον επόμενο μήνα ολοκληρώνεται η τελευταία φάση του σχεδίου με τις εσωτερικές εκκαθαρίσεις και την αλλαγή της πολιτικής ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ.
Το σχέδιο το έχει περιγράψει αναλυτικά ο Δ. Παπαδημούλης, ακούστε τον:

Το “νέο” κόμμα του Α. Τσίπρα, ήδη έχει διαμορφώσει τους δικούς τους μηχανισμούς, ανεξάρτητους από τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μηχανισμοί αυτοί είναι:
α). Η συντριπτική πλειοψηφία του στελεχικού δυναμικού που έχει καταλάβει θέσεις στον κρατικό μηχανισμό. Ενεργεί και καθοδηγείται από “εντολές” του...
κυβερνητικού κέντρου και όχι του κομματικού.
β). Τα κομματικά μέσα ενημέρωσης (ΑΥΓΗ, 105.5 κλπ) που έχουν ανεξαρτησία από το τον έλεγχο του κόμματος και των μελών του, όμως χρηματοδοτούνται και ελέγχονται και πλήρως από την ηγετική ομάδα. Συνεπικουρούνται στο έργο τους από ένα εξωκομματικό “αυριανιστικό” μηχανισμό προπαγάνδας που έχει οικοδομηθεί τα δύο τελευταία χρόνια.
γ). Η πλήρης και αδιαφανής διαχείριση των οικονομικών του κόμματος από την ηγετική ομάδα.
Η ηγετική ομάδα έχοντας αυτούς τους μηχανισμούς στα χέρια της, και ακολουθώντας το σχέδιο της ολοκληρωτικής περιθωριοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ από την στιγμή που ανέλαβε κυβερνητικές ευθύνες, έχει ήδη εξουδετερώσει όχι μόνον κάθε “αριστερή αντιπολίτευση” εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτές τις πολιτικές πρακτικές η ηγετική ομάδα έχει την συνέργεια και όλου του αστικού οπλοστασίου...
"enosy"

2 σχόλια

  1. Τσίπρας είναι Ψεύτης Δειλός και Λίγος....

    Ο Τσίπρας μας είπε ότι είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ έντιμου συμβιβασμού ή άτακτης χρεοκοπίας. Ο βοναπαρτίσκος αυτός ξεχνά μάλλον ότι αυτό που έφερε δεν είναι έντιμος συμβιβασμός αλλά άτακτη υποχώρηση.

    Ο Τσίπρας μας είπε ότι και κάθε άλλη επιλογή θα ήταν επιλογή με λιτότητα. Ο βοναπαρτίσκος αυτός αποκρύπτει ότι το ερώτημα είναι ποια πολιτική επιλογή αναρεί την ντε-φάκτο προοπτική λιτότητας για χρόνια και δεκαετίες. Τα μνημόνια - όπως το δικό του - εγγυώνται λιτότητα επί δεκαετίες.

    Ο Τσίπρας μας είπε ότι είχαμε να επιλέξουμε την προστασία των δυνάμεων μας και να μην οδηγήσουμε απερίσκεπτα τη χώρα σε μια ανεπίστρεπτη οικονομική καταστροφή. Συκοφαντεί την προοπτική της ρήξης και ταυτίζεται με τα επιχειρήματα Σαμαρά-Βενιζέλου. Αυτός είναι ο βοναπαρτίσκος Τσίπρας.


    Ο Τσίπρας μας είπε ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι τα όρια της οικονομίας δεν επέτρεπαν η κυβέρνηση να διεκδικήσει το δίκιο του Ελληνικού λαού. Είναι η αρχή της σκέψης που οδηγεί στο There Is No Alternative της Θάτσερ. Είναι ο "ρεαλισμός της ήττας" του βοναπαρτίσκου.

    Ο Τσίπρας μίλησε για την τάχα αναγκαία επανασύνδεση θεωρίας-πράξης. Μας είπε ότι το υπερόπλο της στάσης πληρωμών στο ΔΝΤ δεν είναι τελικά υπερόπλο. Αναφέρθηκε στην δικιά του στάση πληρωμών για 1 εβδομάδα στο ΔΝΤ και με διαρκής βεβαιώσεις ότι όλα θα πληρωθούν. Συκοφαντεί τα όπλα του κινήματος για την ανακατάληψη της εθνικής κυριαρχίας. Δεν είναι απλά βοναπαρτίσκος. Είναι προδότης του αγώνα για την εθνική κυριαρχία γιατί συκοφαντεί τα όπλα του και τις αναγκαίες επιλογές του. Εθνική κυριαρχία με ληστρικό χρέος και μνημόνια δεν θα υπάρξει ποτέ.


    Ο Τσίπρας επίσης μας είπε ότι είναι φαντασιακό το να πιστεύουμε ότι μπορούμε να δραπεττεύσουμε από αυτούς τους συσχετισμούς.... Που πήγανε τα προεκλογικά λογάκια σου Αλέξη μου;... Άστο Τσίπρα. ..Εμείς θα πιστεύουμε ότι ουτοπία είναι να πιστεύεις ότι ο κόσμος μπορεί να μείνει ο ίδιος.

    Και θα επιμένουμε ότι η λύση ξεκινά από την αποδέσμευση από την Ευρωζώνη. Μετά ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά τουλάχιστον έχει νόημα. Μην μας λες για τους διεθνείς συσχετισμούς που είναι αμείλικτοι....Όφειλες να τα ξέρεις και να τα συνυπολογίζεις και πριν τις εκλογές Ψεύτη....

    Η αριστερά κρίνεται από το αν επιδιώκει να τους ανατρέψει.... Όχι αν τους μετρά σωστά για να υποταχθεί. Είχαμε και Σαμαρά και Βενιζέλο για να το κάνουν αυτό.... Και πιστεύεις κιόλας - ή μας ζητάς να πιστέψουμε για να παραμείνεις στην εξουσία - ότι θα αλλάξεις εσύ την Ευρωζώνη - τον ιμπεριαλιστικό μηχανισμό της Γερμανίας για την οικοδόμηση του νέου Lebensraum της. Είσαι κατά βάση ψεύτης......άι γαμήσου.... .
    ------------------------------------------------------------------------------
    "Πώς θα είναι το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα..." ΣΑΝ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!!

    1) Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέστησε επιτροπή αλήθειας για το χρέος και πρωτοστατεί στην επιτροπή για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο. Ξαφνικά ξεσηκώθηκαν οι αρχάγγελοι του κοινοβουλευτισμού, την διαβάλουν, να την διακωμωδούν και ζητούν την απομάκρυνσή της. Αργότερα (να το θυμηθείτε) θα ζητήσουν και την ποινική της δίωξη.

    2) Η Νάντια Βαλαβάνη μίλησε, το βράδυ του δημοψηφίσματος,
    για άνοιγμα των θυρίδων, προφανώς ενώπιον εισαγγελέα ώστε να δούμε αν υπάρχει εκεί μαύρο χρήμα. Ξαφνικά η ίδια χάθηκε πολιτικά και συνεχίζει να διαβάλλεται από τους αρχαγγέλους της κάθαρσης.


    3) Ο Γιάνης Βαρουφάκης εκπόνησε Plan B, για την εξασφάλιση ρευστότητας και την διάσωση των πολιτών σε περίπτωση που οι Γερμανοί μας πετούσαν εκτός ευρώ. Ξαφνικά ξεσηκώθηκαν οι αρχάγγελοι της δημοκρατίας και πολλοί πολίτες κατελήφθησαν αυθόρμητα από την επιθυμία να του κάνουν και από μία μήνυση, ώστε να τον δουν πίσω από τα κάγκελα.

    Κάτι περίεργες συμπτώσεις!!!!!

    Και τι κάνει ο κ. Τσίπρας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση