GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Δεν πήραμε εντολή εξόδου από την ευρωζώνη - Δεν θα γίνω Παπαδήμος - ΒΙΝΤΕΟ

Σε περιγραφή της κατάστασης και των εξελίξεων των τελευταίων ημερών προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εισαγωγική του τοποθέτηση σ...

Τσίπρας: Δεν πήραμε εντολή εξόδου από την ευρωζώνη - Δεν θα γίνω Παπαδήμος - ΒΙΝΤΕΟ

Σε περιγραφή της κατάστασης και των εξελίξεων των τελευταίων ημερών προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εισαγωγική του τοποθέτηση στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΠΓ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα, τονίζοντας ότι στο δημοψήφισμα η κυβέρνηση πήρε εντολή να φέρει μια καλύτερη συμφωνία σε σχέση με το τελεσίγραφο που της είχε δoθεί στο Eurogroup και ότι δεν πήρε εντολή να βγάλει την Ελλάδα από την ευρωζώνη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις» και πως «αυτό που έχει σημασία είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ενωμένη και συμπαγής μπροστά σε αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις». Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι δεν πρόκειται να γίνει «Παπαδήμος», συμπληρώνοντας ότι «εδώ που ήρθαμε, ήρθαμε όλοι μαζί» και πως «ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί».

Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού τον λόγο πήρε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ενημέρωσε λεπτομερώς την ΚΟ για την πρόταση που ενέκρινε χτες το Κυβερνητικό Συμβούλιο και εστάλη στους θεσμούς.

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση