GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Η πρόεδρος της Βουλής είναι βάρος - ΒΙΝΤΕΟ

Βέλη προς την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος παράλληλα, ενθάρρυνε τον πρω...

Βενιζέλος: Η πρόεδρος της Βουλής είναι βάρος - ΒΙΝΤΕΟ

Βέλη προς την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος παράλληλα, ενθάρρυνε τον πρωθυπουργό να φέρει τα δύσκολα νομοσχέδια στη Βουλή, καθώς υπάρχει πλειοψηφία εθνικής ευθύνης.

«Η πρόεδρος της Βουλής είναι ένα θεσμικό και πολιτικό βάρος. όχι μόνο για τη Βουλή αλλά για τη χώρα. Κάποιος την επέβαλε και την επέλεξε. Όποιος έχει την ευθύνη για τη δημιουργία του προβλήματος, πρέπει να βρει και τη λύση του προβλήματος», είπε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σχετικά με τη συμφωνία είπε ότι: «αποφύγαμε την έξοδο από την ευρωζώνη και την απόλυτη καταστροφή. Αναγκαστήκαμε όμως να δεχθούμε ένα μνημόνιο 3 εξαιρετικά σκληρό, σκληρότερο των προηγουμένων. Αναγκαστήκαμε να αποδεχθούμε όρους σκληρούς και ταπεινωτικούς. Πάλι καλά, εκεί που είχαμε φτάσει» και συνέχισε:

«Σημασία έχει τώρα, ο κ. Τσίπρας να αναλάβει την ευθύνη να καταθέσει τα δύσκολα νομοσχέδια. Υπάρχει στη βουλή πλειοψηφία Εθνικής Ευθύνης. Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, θα δούμε αυτό το παράδοξο που συμβαίνει με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση