GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός εδώ και δύο χρόνια ο ηγέτης των Ταλιμπάν;

O ηγέτης των Ταλιμπάν Μουλάς Όμαρ πέθανε πριν από δύο και πλέον χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου των υπηρεσιών πληροφοριώ...

Νεκρός εδώ και δύο χρόνια ο ηγέτης των Ταλιμπάν;
O ηγέτης των Ταλιμπάν Μουλάς Όμαρ πέθανε πριν από δύο και πλέον χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου των υπηρεσιών πληροφοριών του Αφγανιστάν Χάσιμπ Σεντίκι.

“Ο μουλάς Όμαρ είναι νεκρός. Πέθανε σε ένα νοσοκομείο στο Καράτσι (νότιο Πακιστάν) τον Απρίλιο του 2013 (...) υπό μυστηριώδεις συνθήκες”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Σεντίκι, απαντώντας στην έντονη φημολογία σχετικά με τον θάνατο του επικεφαλής των Ταλιμπάν, που δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από το 2001.

Ένας εκπρόσωπος, ωστόσο, των Ταλιμπάν διέψευσε σήμερα τις πληροφορίες που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον θάνατο του Όμαρ.

Ο Κάρι Γιούσεφ Αχμαντί δήλωσε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News ότι διαθέτει πληροφορίες βάση των οποίων “ο Μουλάς Όμαρ είναι ζωντανός και ηγείται του κινήματος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση