GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Με τον Σαμαρά δεν ήταν τόσο επιεικείς οι Ευρωπαίοι...

Την κατανόησή του για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρα...

Μεϊμαράκης: Με τον Σαμαρά δεν ήταν τόσο επιεικείς οι Ευρωπαίοι...

Την κατανόησή του για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην τοποθέτησή του στη Βουλή, σχολιάζοντας ωστόσο πως η μεταχείριση που είχε ο σημερινός πρωθυπουργός από τους Ευρωπαίους ήταν πολύ πιο επιεικής από αυτήν που είχαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

“Εμείς ξέραμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση, εσείς δεν ξέρατε”, επεσήμανε ο κ. Μεϊμαράκης, προειδοποιώντας πως ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δεν έχει απομακρυνθεί οριστικά, ενώ υπογράμμισε πως η στάση της αντιπολίτευσης βοήθησε τη διαπραγματευτική θέση της κυβέρνησης, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση είχε την ακριβώς αντίθετη στάση απέναντι στην τότε κυβέρνηση.

Ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι αυτή η κακή συμφωνία είναι καλύτερη από τη μη συμφωνία, ενώ σημείωσε πως η συμφωνία αυτή φέρει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και είναι αυτή η κυβέρνηση που καλείται να την υλοποιήσει.

Διεμήνυσε ακόμα πως η Νέα Δημοκρατία υπερψηφίζει τη συμφωνία για να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, όμως ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης και για σοβαρά θέματα όπως η παιδεία και η υγεία, ενώ διευκρίνισε πως η “αστική ευγένεια” της ΝΔ δεν πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία, αλλά ως πολιτική δύναμη να πιέσει την κυβέρνηση να προχωρήσει όπως πρέπει στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση