GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαπαβίτσας: Ουσιαστικά, τις τράπεζες τις έκλεισε ο Ντράγκι

«Τις τράπεζες δεν τις κλείσαμε εμείς, τις τράπεζες τις έκλεισε ο κ. Ντράγκι» σημείωσε ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας...

Λαπαβίτσας: Ουσιαστικά, τις τράπεζες τις έκλεισε ο Ντράγκι

«Τις τράπεζες δεν τις κλείσαμε εμείς, τις τράπεζες τις έκλεισε ο κ. Ντράγκι» σημείωσε ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας αναφορικά με τα capital controls που επιβλήθηκε μετά την αναγγελία του δημοψηφίσματος.

Μιλώντας στο MEGA ο Κώστας Λαπαβίτσας κατηγόρησε τον επικεφαλής της ΕΚΤ ότι «ουσιαστικά, έκοψε τη ρευστότητα ως μη όφειλε», ενώ ανέφερε ότι ο προγραμματισμός για το άνοιγμα των τραπεζών είναι να ανοίξουν στις 7 Ιουλίου.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θέλει μία καλύτερη συμφωνία μέσα στο ευρώ, διαψεύδοντας ότι το ερώτημα του δημοψηφίσματος δεν είναι δραχμή ή ευρώ.

«Εγώ έχω μια άποψη, την έχω τεκμηριώσει, την έχω καταθέσει και έχω ακούσει τα εξ αμάξης για αυτήν. Η άποψη αυτή περί δραχμής, συντεταγμένης, οργανωμένης, με σύστημα και συζήτηση - συμμετοχή του κόσμου για επιστροφή στη δραχμή, δεν είναι αυτό που γίνεται σήμερα. Όχι μόνο δεν είναι αυτό που γίνεται σήμερα, δεν είναι καν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα για αλλαγή, καλύτερη συμφωνία, ριζοσπαστική αλλαγή της Ελλάδας μέσα στο ευρώ» σημείωσε αναφερόμενος στην εκπεφρασμένη του άποψη για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση